lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lomaaaa!!

Aika puuhka päässä, Elvital tuuheuttava shampoo ja hoitsikka ovat tehneet tehtävänsä :D Muutama päivä on mennyt loikoillen, kaupungilla ja ihan jumpaten, josta pitikin hehkuttaa että 3 kiloa on jo karisssut! Oltiin eilen rakkaan Hansmurun kanssa kaupungilla nauttimassa aurinkoisesta ja lämpimästä kelistä. :)
Mulle on jo keehkeytynyt päähän miljoonia tziljoonia juttuja, mitkä pitäisi toteuttaa kesällä! Haluan käydä ainakin kerran lintsillä, särkänniemessä, Korkeasaaressa, kokeilla värikuulasotaa, ratsastaa rannalla, käydä ulkomailla, laskea liukumäkeä ja vetää kärrynpyöriä nurmikolla ym ym ym huhhuh. :) Kaikki pitää saada elää vielä kerran tai kokeilla uutta. Olen hirveästi toivonut myös rakennekynsiä, mutten työni takia voi niitä laittaa, joten tyydyin ostamaan sellaiset nätit itseliimattavat :) Ui Ui! Eli tänäänhän pääsen jo laittamaan nuo!
Kuvapläjäys feat. skopa, Hansmuru ja avolouhos! Ihan huikea paikka, oli pakko pysähtyä napsimaan kuvia :) Käyttöön pääsi myös kirpparilta löytämäni kukkamekko, jonka sisko inspiroi laittamaan päälle.  Siitä myöhemmin lisää kun pirttihirmusta keehkeytyi kaunotar.. :)
Vielä yksi välivuoro on minun ja lomani välissä, joten alampa valmistautumaan. Rai rai!Huomenna juhlitaankin sitten vappua! Suunnitteilla isot bibbalot, paljon vanhoja ja uusia ystäviä, illanviettoa ulkosalla :) Tuo mun lady gaga-asustus on saanut nyt vähän takapakkia, nimittäin mulla ei ole sitä blondia peruukkia vieläkään ja uskon että koko huominen päivä menee noissa valmisteluissa. Viimeksi taisin olla Mrs. Smith vaaleanpunaisine kiväärineen.. Kerran vuodessa saa olla joku, kuka tahansa, mutta mun pää on nyt ihan tyhjä! :) Joku tummatukkainen julkisuudenhahmo... mutta kuka??? Helpoimmallla päästään, jos haen tuosta ABC:ltä sen nenä-viikset-silmälasinaamarin. Pyyhe viitaksi selkään ja hirmu känät siihen päälle niin uusi superhero on luotu.

Mitäs vappuasustuksia teillä on?? Inspiroikaa nyt vähän ;)P.S Tänään arvotaan myös onnekas Footway-arvonnan voittaja, joten pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥