tiistai 10. huhtikuuta 2012

Moikka! Mites pääsiäiset sujui?
Täällä pyhät meni töitä tehdessä ja ajeluilla. Toteutin eilen erään haaveeni, joka tosiaan juontaa itsensä noista kultaisista teiniajoista.
Kavereiden pärskyessä ja nauraessa puhelimessa tätä ostostani, kävin ihan oikeasti hakemassa itselleni SKOOTTERIN. Punaisen kivan pikku skopan. Äitini varastossa oli vielä vanha kypäränikin, joka jopa mahtui päähäni. Se kypärän tuoksu, villin nuoruuden tuoksu..
Aika harva 23-vuotias enää päätyy ostamaan tuollaista kulkuvälinettä auton rinnalle, mutta minulla tuo ajatus kevätilloista, shortseista, jäätelökioskista ja skootterilla kulkemisesta oli jotenkin niin syöpynyt syvälle päähäni ja tilaisuus toteuttaa näitä pieniä unelmia, jotka iän tullessa vain vähenee lukumäärällään, oli vain tehtävä. Naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä. ;) Palasin vuosia taaksepäin ajassa ja ihan vapisin tuosta innosta, kun ensimäistä kertaa moniin vuosiin istuin skootterin selkään ja lähdin hakemaan jätskiä kaupasta! Pelkäsin kyllä kaatumista, nimittäin olen eläessäni ajanut ehkä 2 kertaa tuollasella vehkeellä, minulla oli aikoinaan mopona suzuki pv... Hetken ajelun jälkeen ajo tuntui niin tutulta, ihanalta, muistorikkaalta, jopa omalta.. Se suhde tuohon ajamiseen on jotenkin aivan erilainen kuin autolla liikuttaessa, tuulenvireen ja tien voi jotenkin tuntea niin että ajaminen ihan tuntuukin siltä ajamiselta.
 Nyt saa autot jäädä, tämän kesän kuljen työ-ja muut lyhyemmät matkat tuolla skootterilla! Varmasti taloudellisempaa lompakolle ja nostalgian ihanaa taikaa aivoille.  Mua vähän naurattaa ja hymyilyttää, että näänkö sittenkin unta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥