sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Inttilesken ikävää ja converset

Mulle valahti vasta tänään lukuisista muistuksista toisensa perään, että minun poikaystävä lähtee ensiviikon maanantaina oikeasti sinne inttiin. Puoli vuotta sitten se tuntui niin kaukaiselta ajatukselta, ettei se ahdistanut yhtään milläänlailla. Mutta nyt oikeasti on enää yksi yö siis välissä. En ole yhtään jotenkin valmistautunut tähän. Aaaaaaw!! ;'( Olin eilen vähän itkuinen siellä herran kainalossa, kun ymmärsin ettei nähdä pahimmassa tapauksessa jopa kolmeen viikkoon näin alkuun. Mulle yks päiväkin tuntuu pahalta, jos en pääse sinne kainaloon pusuteltavaksi. Välitän siitä niin paljon.
Tiedän, että illat tulee olemaan pahimpia, kun pitäisi mennä tyhjään sänkyyn nukkumaan. Miten osaan nukkua yksin?!? (Varsinkin kun katsoin sen saamarin Paranormal activity 2:n! ?!?!?!)
Mun on pakko majoittautua Hansulle tai äitin luo hetkeksi.

Lähden ihan kohta töihin, missä odottaa varmasti jonkunnäköinen ihmismassasekasorto, kun kaikki muut  kaupat on kiinni. Toivottavasti löydän edes parkkipaikan itselle sieltä :D Pitääpä alkaa valmistautua henkisesti aamukahvin ja kuin kissat ja koirat- elokuvan parissa. (noista nyt näkee ihan selvästi, että osassa käytetään vaan pehmoleluja näyttelijöinä!! FAIL!)



 

//Paita, housut:HM, korut: unknown, kengät: converse//

Viikonlopun rentoiluasua :) Hyvät Loppiaiset teille!

12 kommenttia:

  1. Mun avokki lähtee kans inttiin huomenna, ja en pysty edes sanoin kertomaan kuinka kauhealta se tuntuu! Ollaan oltu koko kahdenvuoden aikana vain 2yötä putkeen erossa ja sekin on ollut kamalaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ollaan oltu kuin paita ja peppu. Tuntuu, että puolet musta lähtee mukaan sinne ÄÄÄÄÄÄÄÄ. Mutta toisaalta voidaan turvautua siihen ajatukseen, että tiedetään ainakin satavarmasti missä ne luuhaa ja on turvassa :D tästä tulee niille sellanen kokemus mikä kestää läpi elämän ja vielä parempi jos sieltä tulis takaisin ihan oikeita muuttuneita "MIEHIÄ" ! ;)

      Poista
  2. Munkin poikaystävä oli vuoden armeijassa....:)) Ja me selvittiin! Kyllähän se armeija kovettaa... siellä katoaa kaikki herkkyys miehistä<3 =DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi, vuosi oli varmaan kova pala :/ Ihana, et selvisitte! tais olla rakkauden liekki teillä täysillä ;) (tai liekinheitin :D) En tiedä koska ne saa tietää kauan siellä joutuvat olla! Varmaan parisen viikkoa? :( Mietin tätä kommenttia tänään moneen otteeseen ja mietin että minkälaista herkkyyttä meinasit? eikai niistä tuu ihan kovanaamoja, minä kun tykkään välillä pehmoilla! :/

      Poista
    2. Voi ihana!!:):) Ei ollu tarkotus säikäyttää! Sanoisin, et mun poikaystävä muuttu vähän kovemmaks, mut toisaalta se on ollu aina aika kovanaama ja siitä tuli kouluttaja(:DD). Toisaalta nyt kun siitä intistä on jo aikaa, ni herkkyys on ehkä alkanu palaamaan... oon (ehkä) huomannu sellasia merkkejä:D

      Ainakin mun bf:lle kerrottiin just joskus parin viikon jälkee, et kauan sen tulee olla, no hätä!:)) Kestätte varmasti ihanasti tän ajan! Tällanen "koettelemus" jos mikä todistaa rakkauden!<3 :)

      Poista
    3. Eikä ihan oikeasti, mul on varmaan joku ihme menopaussi nyt käynnissä, mua alko itkettää tämä kommentti ja vieläpä töissä! Niin kauhea ikävä jo, ettei ole järkee ja ei tarvi kun mainita sana rakkaus, niin alan vollottaa. :D MIKÄ MUA VAIVAA!!? Toisaalta tämä ikävä on ihana-kamala tunne, kun alkaa kutkuttaa jo pelkästä poikaystävän ajatuksesta! Mutta pitää vaan yrittää ajatella järjellä, että tämä on vaan hyväksi molemmille! Ja luontaisetuna saadaan nähdä meijän miehet niissä yltiömäisen seksikkäissä uniformuissa ;)! (*Gaaaaaah*kuola valuu*)

      Poista
    4. Voi eiiii... <3<3<3<3 nyt vaan koitat nauttia tästä!!:) On siinä paljon hyvääkin, tiiät että on joku ihminen joka kaipaa sua ja sun seuraa ja sitä paitsi sua saattaa odottaa ihana kurssijuhla, jos sun bf päättää mennä reserviupseerikouluun;)) Pääset kunnon tanssiaisiin, se on unohtumaton juhla!:) Ja just, ne univormut.....AH!!;))))

      Poista
    5. Oi oi tuli heti sellanen leffojen juhlameininki mieleen, missä niillä on ne puvutkin päällä ai ai ai ;)<3 Taitaa vaan jäädä haaveeksi! :D En sit tiedä minkälaiset lomapuvut niillä on muuten kun ovat siellä upiniemessä laivastossa, tuleeko ne aku ankka puvuissa :D:D Ne ei ole kyllä niin seksikkäitä kuin maastokuvioiset.. :)Hmmmm.. *Gaaaaaah*

      Poista
  3. (Ääh kirjotin tosi pitkän kommentin ja tää ei julkaissutkaan sitä :D)

    No pääpointti oli se että mulle kävi vähän toisteperin; tapasin miehen kun se oli intissä! Ja puol vuotta sitä oottelin, muutettiin sitten heti yhteen ja tässä asustellaan vuoden jälkeen edelleen onnellisina. :)
    Kyllä te kestätte ♥ Onneksi nykyaikana on kännykät, voi laittaa viestiä johon mies vastaa kun pystyy, ja välillä voi soitellakin. Tai vanhanaikaisesti lähettää kirjeitä, olispa romanttista :D

    Hei onnellista uutta vuotta, ja kiitos kommentista! Käyn kurkkaamassa aiempia postauksia ja arvonnan ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, suloinen rakkaustarina sinulla ♥ Hmm, mitenköhän kirjeet menee sinne perille? Ihana idea! Laitoin kuvaviestiä Samulille äsken kännykällä ja pidin siinä kädessä lappua "i miss you" heh :)
      Oon ihan pehmo ja täysromantikko tällasissä asioissa! Onnea teille ja hyvää uutta vuotta molemmille, koitan tsempata!

      Poista
    2. Hihii, laitoin eilen kirjettä sinne inttiin! Toivottavasti menee perille asti :D

      Poista
    3. ;) Khih, huomasin uudemmasta postauksesta ! Aww ihana. :> ♥ Ens kerralla ne glitterit mukaan :P Tai ehkä ei.. Suihkaus hajuvettä ?

      Mukavaa viikonloppua sinne ! x

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥