keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Päivänasua


 Tässä tämänpäiväistä rentoiluasua, tuohon viel pinkit feikkiconverset ja voila! :) Tosin ne ovat sen verran kylmät vielä jalassa, että perkeleitä lensi taas suusta kun odottelin kylmässä autossa tovin.
Siivotessani löysin viimekesänä käyttämiäni hampaidenvalkaisuliuskoja. Paketissa on ylä- ja alahampaille omat liuskansa ja niitä pitäisi pitää kuuriluontoisesti. Tosin minähän käytän noita kumminkin silloin kun satun muistamaan ja kotona. Niinkuin alimmasta kuvasta näkyy, ne päällä ei ihan mennä kaupungille. Äiti nauroi, kun kuulostin ihan repesorsalta, kun yritin selittää hänelle eräästä blogijutusta.

Huomenna mulla on vapaapäivä ja meinaan pyhittää sen itselleni käymällä solariumissa, värjäämällä hiukset ja laittaen kotia. :)


//Paita ja housut: H&M, koru: unknown//




  Haha! Tähän on hyvä lopettaa :D


10 kommenttia:

  1. Onpas simppeli mutta toimiva asu! :)

    VastaaPoista
  2. Paita on ihana! Ja voi että sä olet ihanan ruskea, mä oon aina ihan valkoinen :--D Toimiiko tollanen hampaiden kotivalkaisu oikeasti? Oon aina halunnut kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Käyn solariumissa tummentamassa kuontaloani, minun iho on ollut aina hyvin "aurinkoystävällinen" eli rusketus tarttuu hyvin enkä pala millään ilveellä :) mutta katsotaan sitte parin kymmenen vuoden päästä millanen ryppymakkara musta on jäljellä! Liuskat toimii! Mutta sain nuo tuliaisiksi jenkeistä, en tiedä myydäänkö Suomessa ollenkaan :/ Ehkä netistä voi löytyä jostain?
      Löysin netistä äkkiä katsottuani tämmöiset: http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/XYTOL-VALKAISULIUSKAT-30-kpl

      Poista
  3. Hei vau, toimiiko tuollaset hampaanvalkasu lärpäkkeet? :D Haluun kyllä kokeilla jos toimii! Ois huikeeta saaha oikein valkonen hymy! :D
    Ja aivan ihana asu muuten, tosi kivat nuo housut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultaseni, liuskat toimii kyllä! Varsinkin jos käyttää muutenkin valkaisevia tuotteita, kuten hammasharjaa ja tahnaa niin hampaista tulee kyllä megavalkoiset!
      Löysin netistä tämmöisen, ei sama merkki mutta eiköhän takaa saman asian :)
      http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/XYTOL-VALKAISULIUSKAT-30-kpl

      Poista
    2. On kyllä aika näppärät! Pitääkin ruveta katselemaan jos tuollaiset tulisikin hankittua :) Kiitti vinkistä! 8)

      Poista
  4. Mistä ostit noita hampaanvalkaisuliuskoja? :) xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiiip! Sain ne tuliaisiksi jenkeistä jokunen tovi sitten, löysin ne juuri muuttoroinien keskeltä! En tiedä ovatko menneet jo vanhaksi, silti käyttänyt ;)hehe, toivottavasti ei hampaat putoa kohta suusta :D

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥