keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Whats inside my make-up bag

Heipsan!
Tein Salhan innoittamana oman pienen meikkilaukun sisältö- postauksen! Mun ehdottomat must-tuotteet ovat aikaisemmin hehkuttamani turvotusta vähentävä tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide ja duoposkipuna kahdella värillä, jolla saa varjostettua hyvin tuomalla esim. poskiluut esille. Ilman näitä kasvot tuntuvat alastomilta ja näihin voisin satsata  vähän enemmän!

 Mutta pikemmittä puheitta ja teksteittä itse asiaan:

Söpö meikkilaukku on Seppälästä, taisi olla 7,90€
Lorealin BB-voide joka on tullut meikkilaukkuuni jäädäkseen, postasin siitä aikaisemmin.:) Se on järjettömän hyvä ja saa ihon näyttämään virheettömältä ja raikkaalta. Eräs sokkarin myyjä palvoi tätä, jonka kehoituksesta ostin tätä. Koukkuun jäin! Ehdottomasti paras BB-voiteista, eikä jätä ihoa kellertäväksi! Ihosta tulee sopivan mattapi Lumenen mineraalimeikkivoide jonka olisi suosiolla voinut jättää pois, nimittäin tekee kasvot todella tunkkaisen näköiseksi yltiömäisellä puuteriefektillään. En suosittele! Sen takia taisi olla alennuksessakin. Kolmas on Tea tree- peitevoide, jonka nimeen vannon! Sitä löytyy thebos:ilta  hintaan 3,90! Vähentää turvotusta ja viilentää silmien ympärysihoa peittäen tummuutta, käytän myös näppyjen peittämiseen :)

Tässä duo-poskiväri, joka on todella hyvä sellaiselle jolla on raamikkaat kasvot ja haluaa vähän varjostuksilla optimaalistaa kasvojaan. Ruskealla värillä saa tehtyä varjostuksia kasvoille, jolla saa tuotua esille tai piilottaa joitakin piirteitä, kuten isoa nenää, leukaa ym. Jos olette kiinnostuneita tästä metodista, käykääs vilkaisemassa varjostus ohjeita vaikka täältä. Gina tricotin tummemmalla puuterilla häivytän kiiltoa otsalta ja nenänpielistä, mutta sitäkään ei ole tarvinnut BB-voiteen ostamisen jälkeen.


Yksi suurimmista ripsiväripettymyksistä tämä on suurin; Illegal lenght Maybellinelta. Ja pah, saa aikaan paksut rosoiset ripset mutta ei kyllä pituutta vaikka kärvistelisi tunnin ripsentaivuttimien kanssa.  Monet ystäväni ovat olleet samaa mieltä tämän asian kanssa, siksi en suosittele vaikka tuossa se komeileekin harhaanjohtavalla ulkonäöllään ja nimellään! Ripsiväriä en onneksi ole juuri tarvinnut tekoripsien vuoksi, joten siksi tämä failtuote makaa meikkipussissa lähes käyttämättömänä.  Mutta sen sijaan Lancomen hypnose ripsiväri, jota kulutin jo kaksi purkkia on enemmän kuin hintansa väärti! Ja tästä puheenollen muistakaa arvontani, missä voit esimerkiksi lunastaa tämän Lancomen tuotteen!

Lumenen luomiväri lajitelma, jossa on kaikki sävyt joita ylipäätänsä voisin käyttää. En käytä räikeitä ja radikaaleja meikkityylejä, jonka vuoksi maanläheisen ja luonnolliset sävyt ovat parhaita minulle. Uusin tulokas on yllä oleva Seppälästä ostettu luomiväriduo, jossa on kaikki värit ja jopa ohjeetkin miten saa kauniin meikin. Pidän tästä valtavasti! Hintaa sillä taisi olla 5,95 ja sitä löytyi useissa eri sävyissä. Tällä on todella helppo tehdä kaunis silmiä korostava meikki!

Pouty passion sävyinen Lip plumper (joka todellakin turvottaa!) thebos:lta ja Lancomen Juice tubes-huulikiilto, joka tuli mukaan ostaessani Lancomen kasvojen puhdistusetin, saa poikaystävän himoitsemaan pusuhuulia. :) p.s maistuu hyvälle! p.p.s ei kannata pussailla huultenturvottajan laiton jälkeen hetkeen, minkä poikaystävä voi jälkiviisaana todeta

Tekoripsiä yksi pari ja Seppälästä ostettu mustanvärinen liima, jolla saa tehtyä samalla rajaukset. Näppärä liima, mutta kuten noilla liimoilla on tapana, ne kuivuvat purkkiinsa viikossa kahdessa..

Sitten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä lempparikynsilakkani, joita käytän harmillisesti vain pitkinä vapaina, kun työpaikkani ei salli kynsilakkoja. DÄMN. :( Noita on kiva myös yhdistellä!


Tiivistettynä: suosittelen ostamaan kosmetiikkaa Thebos.fi sivulta, meikit ovat todella edullisia ja laadukkaita. Siellä on tänään Maybellinen legenda eli Great lash mascara tarjouksessa 1€! Olkaapa vikkeliä!

Kipinkapin tänne!

7 kommenttia:

  1. Öö rajaukset liimalla... olkoonkin ripsiliimaa mutta ei kuulosta kovinkaan suositeltavalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitan sitä että musta liima saa rajaukset silmiin samalla toimien liimana enkä tarvitse erikseen eyelineria, paitsi jos tahtoo ne "vauhtiviivat" ulkonurkkiin :) ei niitä liimalla erikseen tehdä vaan ne ajavat saman asian siinä samalla tekoripsien kanssa :)

      Poista
  2. Quality artiсles or reνiеws iѕ the crucial tо
    be a fοсuѕ foг the vіewerѕ tο visit thе wеbѕite,
    that's what this site is providing.

    Here is my webpage ... näsplastik

    VastaaPoista
  3. Нi, і bеlіeѵe thаt i saw you νisіteԁ my blog thus i cаme tο go back the favor?

    .I am trying to finԁ iѕsueѕ to іmρrove mу websіtе!
    I aѕѕume its good enough to use some of your iԁеаs!
    !

    Revieω mу web blog; nummerupplysningen

    VastaaPoista
  4. I am actually thankful to the holder of this
    web site who has shared this fantastic paragraph at at this time.


    Here is my website ... Jackpot 6000 free - wiki.swganh.org -

    VastaaPoista
  5. Valuable info. Fortunate me I discovered your website by accident, and I'm shocked why this twist of fate did not took place in advance! I bookmarked it.

    My blog post Jackpot 6000 free

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥