tiistai 26. helmikuuta 2013

Army green

Toivottavasti lautasten särkeminen ei tuota huonoa onnea, nimittäin multa särkyi kaikki paitsi yksi. Päivän projektina oli siis hommata uusia, kahvitella, moikata kavereita ja siivota koko huusholli. Mission complete!

Uskaltauduin pukemaan päälle jo kauan  himoitsemani army-tyylisen välikausitakin. Harmi, ettei tänään ollut niin aurinkoista kuin eilen, päivä oli upea!! Mutta kyllä se kevät sieltä alkaa tulla, ihmisiä on ollut hirveästi jokapaikassa liikenteessä viime päivinä. Meidän pienessä omenakaupungissa menee koko liikenne mullinmallin, jos autoja on useampi kuin kolme liikenteessä. Se piti myös todeta, että se kuka suunnitteli ostoskeskuksemme parkkihallin on varmaan rakennuttanut sen polkupyörille.. Parkkiruudut olivat niin pienet että ei mitään järkeä!! Monet autot olivat kolmen parkkiruudun päällä :/ Pyörittiin siellä hallissa ympyrää varmaan vartti, että päästiin H&M:lle pyörimään. Hurraa ja eläköön-huuto, Hansu löysi D-kupin rintsikat vihdoin Henkkamaukalta!
*Tapu tapu tapu!*

 Esittelyssä myös Lenzishopilta saadut Jeffrey Campbelleja suuresti muistuttavat piilokorko-tolppakorot. Olen valtavan ihastunut näihin ja kipsutellutkin näillä jo muutaman päivän. Aion ehdottomasti tilailla muutaman parin erilaisia itselleni!

// Takki H&M Kengät Lenzishop //
  Mitä tuumitte, eiks olekin mageet?

 


14 kommenttia:

 1. Ootpa upea!:) Ja tuo takki on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ! ja tyttö myös ;--)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi voi ku te ihanat tytöt saatte mut hyvälle tuulelle ♥♥

   Poista
 3. Voi eikä! Mutta hyviä uutisia, eikös Kreikassa heitellä lautasia ja huudella Opa!! Ja se meinaa vissiin jotain iloa.

  Kiva asu, nuo kengät on kyllä niiin makiat.

  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi kun oisin tuon tienny, siihen olis ollu hyvä hetki, kun kaikki hiljeni hetkeks sen rysäyksen jälkeen, oisin voinu kailottaa tuota ja vetää pari tanssimuuvii ;> (Ja nyt tuo tyttö on kyllä sekaisin äiti miettii)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näin on! Niillä on helppo kävelläkin korkeista koroista huolimatta :)

   Poista
 5. Kivannäköinen asu! Tykkään maastonvihreästä ja burgundista yhdessä. :)

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥