keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kukkakuosinen gansteri

Olin Hansulla yökylässä, höpistiin, herkuteltiin ja katsottiin Housea. Se on vaan niin hyvä sarja, vaikkei siitä lääkärinkielestä ota selvää nyt erkkikään.
Ja se tunnari! <3 Juotiin lämmintä glögiä ja katsottiin ulos lumeen ja viimaan miettien kaikkea elämänmenoa. Se on hyvä pysähtyä välillä vähän miettimään mihin suuntaan on menossa ja kenen kanssa.

Heräsin kauheaan älämölöön sitten aamusta, kun Hansu löi varpaansa ja paiskasi shampoot pois lavuaarista lattialle suutuspäissään :D Hihittelin sängyssä, vedin peiton korville ja nukahdin uudestaan..
Hansun kissalla on muuten aivan järjettömän raivostuttava tapa, mikä saa mut ihan kilareihin yöllä; se syö hiuksia. Siis se tulee aina vaan takaisin ja alkaa ihan repimään ja syömään hiuksia sun päästä. Oon muutaman kerran meinannu saada skitsokohtauksen ja heittää kissan seinään sen kymmenennen kerran jälkeen kun se palasi syömään mun otsatukkaa ja heräsin siihen joka kerta. Saakelin katti -.-
Mutta katista viis, se on ihana kun on joku vieressä, on niin kamalan yksinäistä, kun poikaystävä on siellä intissä :/ Ne ovat tällä hetkellä Kiikalassa alokasleirillä, mikä on kuulemieni mukaan koko armeijan pahin viikko, mitä ne pelkää kuollakseen. Puhelimetkin on otettu pois, niin en tiedä yhtään miten siellä menee, en ole kolmeen päivään kuullut kullasta pihahdustakaan. Aaaaw :'( Vasta perjantaina ne tulee takaisin sieltä Upiniemeen ja saavat puhelimensa takaisin..

Oltiin aamupäivästä shoppailemassa kaikennäköistä, kuten nämä ihanat kukkaleggarit Veromodasta! Huomaa, että on kevättä rinnassa, aina silloin kaikki hempeä kukkakuosinen puree ja kovaa. Olen koittanut katsoa mun farkkutakin alle vaaleaa kukkapaitaa ja nyt löytyi. Esittelen kuitenkin tämän päivän löydöksiä paremmalla ajalla, mutta tässä pari kuvaa tämänpäiväisestä!

 Koru on ihan kuin gansterillä ;)

//Paita: Lindex , toppi:GT, legginsit:Veromoda, koru: Rock rebel//


         "Treat me right"





 Todella kivoja, näyttäviä ja ennenkaikkea edullisia tekoripsiä eräältä maahantuojalta, joka myy näitä kirpputorilla. Maksavat vain 1,50€ pkt, joten otin vähän useamman. Lisäksi tämä ripsiliima on Seppälästä, jonka kätevyyteen olen ihastunut. (3,95€)


6 kommenttia:

  1. mageet legginssit :) ja noista ripsistä ei tarvii ees sanoo mitään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, noita leggareita on monissa eri kuoseissa, mutta kyllä toi kukkakuviointi vei mennessään ;) Näillä tulee kyllä ihanat räpsyripset! :)

      Poista
  2. Hei mä ostan kirpparilta aina noita samoja ripsiä ja samalla hinnalla vielä !? :DD♥ ..millä kirppiksillä sä ite siis käyt ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipskukkuu! Eli nämä on Lohjan karismasta :) Siellä on eräässä pöydässä aina näitä! En ole sitä liimaa kokeillut, mikä on valmiina paketissa, onko se mistään kotoisin? Jos olet täältä päin, pitää kyllä treffata joskus!

      Poista
  3. Siis en oo :( Asun ite täällä "Helsingin helvetissä" ! :D ..mutta hassua kyllä, käyn tuusulassa kirpparilla ja siellä noita täysin samoja ripsiä myynnissä ja vielä samaan hintaan ?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Ehkä se on joku joka myy niitä verottomana salaa pitkin kirppareita ;) harmii

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥