sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Päivänasua sun muuta... ♥

Joka ikinen kerta kun olen leikannut pitkään kasvattamaani etutukkaa jonkun ihme ahaa-elämyksen johdosta muistan sen sileän tien MIKSI olen juuri odotellut taas sen puolisen vuotta tukan kasvavan takaisin kuin kuuta nousevaa ja nipsaistuani ensimäisen tupon pois, meinaa tulla jo itku.. Luonnonkihara otsis lähtee lentoon vaikka sen iskisi pikaliimalla otsaan kiinni. Enkä muka muista sitä ikinä niistä lukuisista kerroista huolimatta, kun tartun taas saksiin kiinni ja yritän loihtia samaisen upean otsatukan kuin jonkun lehden mainoksesta. Se ei kertakaikkiaan onnistu tai näytä "luonnolliselta" luonnonkiharan kanssa, kun suoristusraudalla saa poltettua sen pienenkin nöyhdän siitä otsalta pois. Ja HEI! Tämmönen video bongahti silmille, en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa KATSOKAA TÄMÄ!! Onko tuo edes mahdollista!??  Jos on niin multa jää kyllä kihartimen käyttö pois! Iha jäätävää :D:D


// Paita Cubus housut GinaTricot Vyö GinaTricot koru Seppälä//

Tämän hetkinen herkku, joka pitää makeannälän loitolla, täyttää mukavasti ja on hyvänmakuista! Kaikkein paras combo on ehdottomasti sama, mutta vadelmakeitolla, jossa on alle 10kcl annoksessa!
Kokeilkaa lempikeitoillanne ja ihastukaa!
Eli maustamatonta rahkaa, banaania ja jotakin marjakeittoa, josta pidätte. Vaihtelemalla keittoja saa mukavasti vaihtelua tähän herkkuun! Banskunkin voi vaihtaa marjoihin, omenaan, appelsiiniin ym..
4 kommenttia:

 1. nice asu taas! :) ja toi video, mitä hittoa?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä viitti!!! :D:D:D Huhhuh, miten noin voi käydä?!? ton tytön reaktiokin oli aika aidon tuntunen! Ei sillä pidennyksiä näyttänyt olevan? vai olikohan se tuo tresemmen aine mikä ylikuumentu tai jotain :D

   Poista
 2. Tosi kiva asu! Vaik se perjaatteessa on ihan basic, mut yksityiskohdat (korut, hihojen pituus jne) tekee siitä jotenkin niin ihanan että voisin ilomielin käyttää myös itse tätä asua! Ja oot niiiiiiiin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tykkään aikalailla basic-vaatteista, tylsä kun olen ;)
   Kiitos ihuna! <3 Todella piristävä kommentti ;)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥