sunnuntai 17. helmikuuta 2013

HerSecret ( i recommend!)

Bongasin taas uuden ihanan verkkokaupan! Henkilökunta on todella ystävällinen, mukava ja heidän kanssaan on mahtava asioida.  Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan! :)


Hersecret.fi on naisille suunnattu verkkokauppa, joka tarjoaa upean valikoiman naisten mekkoja, asuja ja asusteita netistä käsin. Toinen toistaan upeampia mekkoja, joita ei taatusti tule paljoa kadulla vastaan löytyy satoja ja valikoimaan kuuluukin yli tuhat erilaista tuotetta erittäin kilpailukykyiseen hintaan verrattuna muihin vastaaviin verkkokauppoihin. Ne ovat edullisia! Uusia tuotteita tulee kokoajan lisää ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!
 
Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 1-3 arkipäivää ja ne toimitetaan Ahvennanmaalta. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät toimituskulut!
Hersecret tuo maahan omatoimisesti, joka minimoi ylimääräisiä kuluja tarjoten muotivaatteita esim. opiskelijoille edullisemmin! Bravo!

Muistakaa hyödyntää -10% alennus tilaamalla uutiskirje sähköpostiin. Se löytyy sivujen alanurkasta!
Käykää myös tykkäämässä hersecretin facebook sivuista täältä. Sivuille päivitetään alennuskoodeja, tietoa uusista tuotteita ja paljon muuta! Ehkäpä arvontoja tuotepalkinnoistakin.... :)

Myös monia tilaajalahjoja on saatavilla kun tilaat tarpeeksi! 

Alla muutama ihanuus, joiden tuotesivuille pääset klikkailemalla kuvia!

Yksi lemppari, oi oi!


 


 

Käykää katsomassa, jos ette usko! Ihastutte varmasti :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥