sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Neule

Heipsan!

Perjantaina meikkailin hissukseen kotona, kunnes sotamies tuli yhtäkkiä ovesta ruusukimpun kanssa!:)
Olin hirmu otettu ja liikuttunut, en voinut muuta kuin hypätä hänen kaulaansa kiinni! :) Oltiin perjantaina hänen vanhemmillaan tuttuun tapaan syömässä ja Samuli oli varannut meille saunan kahdeksaksi ai että! Ilta oli ihana ja rentouttava, läträttiin saunassa vesileikkejä, ihan kuin pikkulapset :D Yhtäkkiä oltiin oltu siellä jo puolitoista tuntia, onneksi meidän jälkeen ei tullut ketään.. Se oli järjettömän ihanaa, en ole käynyt saunassa pitkään aikaan. Vain vihta puuttui.
 Lauantaina lähdettiin Saloon bibbaloimaan ystävillemme ja olin hieman tuiskeessa, kun ensimäistä kertaa puoleentoista kuukauteen otettiin vähän brenkkua. Hauskaa oli!
Nyt Samppa lähti takaisin inttiin ja mulle tuli ihan itku, nähdään seuraavan kerran vasta kahden viikon päästä kun hänellä on vala. Mennään sinne katsomaan hänen äitinsä kanssa :)

Perjantaina löysin valkoisen neulepaidan, juuri sellaista mitä olin etsinyt tai ehkä vähän enemmänkin! Plussana kaunis vetoketju sydeemi selässä! Mitäs tykkäätte? Se uusi karvatuubihuivi on loistava kaveri tälle!


//Neule: Cubus, housut ja vyö: GT//

    
Mukavaa sunnuntaita kaikille. :)
Nyt mä menen leikkaamaan isoa vesimelonia pienellä kasvisveitsellä. Wish me a luck

1 kommentti:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥