tiistai 12. helmikuuta 2013

New oversize neule (taas)

Tein tommosen kollaasin edellisessä postauksessa ja rakastuin noihin housuihin ja niittivillatakkiin. Taisin nähdä H&M:ssä vilauksen semmosesta neuleesta, huomenna on pakko mennä kurkkimaan! Ja näiden isojen pehmosten neuleiden lämpöön on mukava pujahtaa, joten tulipa yksi taas hommattua ;)

Käytiin aamulla solariumissa, kaupoilla ja kahvittelemassa Hansun kanssa. Käveltiin Harjulle ja ihailtiin sieltä kauniisti avautuvaa talvista maisemaa, mistä en tietenkään älynnyt ottaa kuvaa. Lumi tekee kaikesta niin rauhallisen ja kauniin näköistä. Meidän pikku omenakaupunki näytti niin kauniilta sieltä ylhäältä, että se antaa varmasti sellaisille ihmisille aivan erilaisen käsityksen, jotka eivät siellä asu. Hemmoteltiin itseämme ja laitettiin hiusnaamiot ja värjättiin kulmakarvat. Tosin mun kulmat ei tahtoneet ottaa sitä väriä millään, vaikka se oli ihan rejecto oilin ripsi-ja kulmaväriä. Minusta parhainta on värjätä kulmat samalla aineella millä tukkakin! Tulee samansävyiset kertaheitolla ja värjää varmasti. Olen tehnyt sitä niin monta vuotta, että se on ihan rutiinijuttu aina hiuksia värjätessä, mutta ensikertalaisille suosittelen kokeilemaan ensin vähän iholle ettei kulmat ala ärtyä ja rajaamaan öljyisellä/rasvaisella topsipuikolla kulmakarvojen ulkopuolelle, johon väriä ei tahdo tarttuvan. Ja vaikutusaika voi olla 5 minuutista kymmeneen riippuen kuinka voimakkaan värin haluaa. Melkeimpä kokeilemalla selviää!

Kävin tänään extempore Seppälässä ja löysin sieltää uu-mamaa- alusvaatteita ja miesten paitoja alennuksesta! Siellä on muuten yhdestä vapaavalintaisesta asusteesta pois -30%, joten kannattaa käydä hakemassa nyt joku nätti pipo, laukku tai vastaava. ;)
'


 // Neule Lindex //Päällikkö-patukoita on syöty monta päivää, ne sattuu juuri olemaan 0,50€ tarjouksessa täällä ABC:llä! :) Ostin nyt vihdoin ja viimein vauvaöljyäkin solkkuun ja täytyy myöntää, että kyllä rusketuksesta tulee paljon tasaisempi ja tarttuu hyvin! Ei maksanut kuin 2,79€ Prismasta. :)4 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥