perjantai 8. helmikuuta 2013

Tättärää.

Mitäs viikonloppuun? Kova fiilis ja meininki yllä? Meillä alettiin popittaa jo aikaisin aamusta, tanssittiin ja laulettiin  mega-äss-afrikkalaiseen tyyliin. Olin Hansmurulla yökylässä taas ja lämmiteltiin sisällä kauhean lumipyryn keskellä Housen tähdittämänä. (Ylläri pylläri!:)
Hansu oli mulle viimeyönä hyvin hellä, vaikka yleensä se hakkaa mua unissaan. Se näki selvästi unta jostakin unelmien adoniksesta, kun alkoi halailemaan mua yöllä. :D Mumisi unissaan jotain, mutta minäkin olin väsynyt kun herännyt jo viiden aikaan aamusta, että nukahdin Hansun ja naapurien melusta huolimatta. Mulla on aina korvatulpat nukkuessani, kun oon Hansulla. Seinänaapurit kattoo tai pelaa jotain lätkää äänet täysillä JOKA IKINEN YÖ, en tajuu miten toi paukapää voi nukkua siinä metakassa. Käytiin yks päivä laittamassa humoristinen, mutta vihainen lappu siinä sitten postiluukusta sisään.
Mutta se oli väärä asunto.

Se on kiva herätä välillä niinpäin, että sulle on keitetty aamukahvit valmiiksi ja musiikki soi hiljaa aamunvalon kajahtaessa  sälekaihtimien välistä hiljaa herättäen uuteen päivään...
"Hyvää huomenta"
// Paita Lindex housut H&M Korut Seppälä, Lindex laukku Seppälä //

2 kommenttia:

  1. Ooo, ihania rannekoruja ja tuo neule on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! :) Se on kooltaan XL, eli ei se varmasti ole tommonen löysä malli heh :))

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥