perjantai 15. helmikuuta 2013

I will remember

Heips! Meillä on todella mieleenpainuva ja mahtava valapäivä takana, jota en unohda koskaan! Sen lisäksi, että tilaisuus oli kyyneliä vuodattava ja koskettava, näin rakkaan poikaystäväni kahden viikon jälkeen ja sain hänet kotiin. Siinä hetkessä oli jotakin taikaa kun silmämme kohtasivat, multa meinasi lähteä taas jalat alta.  Oltiin Upiniemessä jo seitsemän aikaan aamulla. En saanut nukuttua varmaan koko yönä, kun jännitti koko päivä niin kovin. Saavuttuamme jouduimme odottamaan valaa pari tuntia. Tutkimme kaikki paikat merikappelista sotilaskotiin ym, olimme todistamassa valan, syötiin hernerokkaa ulkona, käytiin sissiteltoissa sun muissa ja pitelin oikeaa AK-47 kädessäni! Se on aika jännä, miten minä voin olla niin tohkeissani koko touhusta :D Joku matruusikin huusi meille naama punaisesna, kun pussattiin käytävässä Samulin kanssa kiireen vilkkaa ja jäätiin kiinni.. -.-' Se oli vähän noloa. Olen kumminkin kohta 24-vuotias :D
Koko käynti Suomen meripuolustusvoimissa pisti miettimään omia velvoitteitaan ja arvojaan tätä yhteiskuntaa kohtaan. Tai oikeastaan ihan kaikkea kohtaan. Olen niin ylpeä kotimaastamme ja itsenäisyydestämme. Papin ja kommodorin puheet olivat todella vahvat ja koskettavat. Arvostan huikean paljon kaikkia armeijan käyneitä ja siellä olevia ja varsinkin sotiemme veteraaneja! Suosittelen kaikkia käymään tilaisuuden tullen paikanpäällä, jos perheenjäsenenne/kaverinne on intissä ja siellä on valat tai muuten vain avoimien ovien päivät. Se oli mahtavaa!!!

Alempana tämänpäiväistä neuletta, paikanpäällä oli kylmä piti laittaa lämmintä ylle! Maukan alesta löytyi kiva vaaleanpunainen pitkä neule, joka lämmitti hyvin :)

// Neule ja puhelinpussukka H&M //


Hyvää viikonloppua kaikille!!! Nauttikaahan!

4 kommenttia:

 1. Awww... Kuulostaa kyllä upealta, erilaiselta päivältä! Vähän harmittaa kun oma Samppa "löytyi" armeija-ajan jo alettua. :)

  Nätti asu, suloinen neule ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta pääasia että löytyi! Voi noita meijän Samppoja, heh :) <3 Kiitosh!! :)

   Poista
 2. Täällä laitettiin juuri inttiin hakemukset ;) Makia noissa paikoissa on käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! En oikein odottanut mitään sen ihmeempiä, mutta kyllä kolahti tuo käynti siellä. Näin untakin siitä viime yönä :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥