torstai 21. helmikuuta 2013

Perjantain pika


Hölötinpölötin!
Viikonloppu alkaa taas kulta kainalossa, meinataan lähteä tänään laavulle hiillostamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja illemmalla! Pitäisi töiden jälkeen lähteä hakemaan se köntys sieltä armeijasta ja sitten loppuilta onkin vapaa. Vaikka töissä olenkin valittettavasti koko viikonlopun, ne muutamatkin tunnit kun saa olla yhdessä on tärkeitä ja voidaan puuhailla kaikkea kivaa ihan selvinpäiten.:)

Tänään on myös eräs toinen ylläri pylläri tiedossa,nimittäin mennään katsomaan yhdessä asuntoa vähän keskustasta sivummalta! Jänskättää niin pirusti!!! Lycka till!Olen leikellyt lehtileikkeitä kaikista unelma-sisustustustavaroista. Mulla taitaa olla muuttokuume! :P Eräs minkä todella tahtoisin, on sellainen iso suihkulähde (siis tosi iso, joka vaatii ison tilan seinänvierustasta) joka hiljaa liplattaisi tuudittaen uneen.. Siihen saisi kasveja myös kukkimaan, niin pysyy sisäilma taatusti kosteana ja hyvänä!
 
// neule H&M housut Only //

Viettäkäähän kiva viikonloppu! 
Alexandra kiittää ja kumartaa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi vaaleenpunanen neule!:) Ihanan rento, mutta kuitenkin siisti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vähän tankki :D mutta ihan mukava heittää niskaan aamusta kun on kylmä! <3

   Poista
 2. kirjoitat aina niin ihanasti sun poikaystävästä ja siitä mitä aiotte tehdä/ootte tehnyt :) oispa mullakin tollasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "köntys" :D nyt sitä boiifrendii kehiin niin pääset vapauttamaan sisäisen romantikkosi!

   Poista
 3. Mulla muru lähti maanantaina ja tulee taas onneksi kotiin viikonlopuksi <3 Pitäkää hauskaa niinä hetkinä kun kerkeätte yhdessä olemaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään ja samaa myös sinulle <3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥