keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Meikki

Olen löytänyt maailman parhaimman meikkivoide+puuteri+rasva yhdistelmän, minusta tuntuu etten ole koskaan saanut ihoani näyttämään näin hyvältä! Itsellä on poskilla hieman aknearpea ja pientä näppylää ja näillä vehkeillä on ollut hirmuisen hyvä vaikutus kasvojen ihoon muutenkin. Mutta, mitä Cliniquen tuotteisiin tulee, ne on vähän kalliita, mutta toki toimivia ja hyvänlaatuisia, joten kannattaa satsata, ellei iho ole jo niin hyvä luonnostaan eikä siihen tarvitse "supertököttejä".
Chanelin aurinkopuuterin sain äidiltä lahjaksi, olen unohtanut mainita sen kokonaan, se on niin iso ettei se mahdu edes meikkipussiin! :)
Tänään tein myös sellaisen havainnon, että lainattuani ystävän Eveline cosmetics:n kivipuuteria, huomasin että se oli todella hyvää koostumukseltaan, helppo sutaista kasvoille ja T-alue pysyi mattana koko päivän! Kysehän on siis siitä halpis meikkimerkistä, mitä saa tarjoustaloista, säästöpörsseistä ym. todella edullisesti. Taisin bongata merkiltä myös oman BB-voiteen!
Käyn heti kipaisemassa semmoisen, kun ehdin Säästäriin! Meikkiasioissakaan ei aina hinta takaa kaikkea ;)
'

Mitäs lempparituotteita teidän meikkipussista löytyy?? :)

2 kommenttia:

  1. Lancomen Teint Miracle -meikkivoide on ihan loistava! Ei oo tullut vastaan vielä yhtään samanvertaista :-) Peittävä, hengittävä ja ei edes huomaa kasvoista että olis jotain laittanut niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa olla ainut Lancomen meikkikokemus tuo hypnose doll eyes- mascara ja olen kyllä tyytyväinen! :) Lancomella on hyviä puhdistustuotteitakin :>

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥