tiistai 19. helmikuuta 2013

Hand over the chocolate and nobody gets hurt

Viikonloppu takana hilpeissä ja mukavissa merkeissä. Käytiin syömässä ja tuttuun tapaan anopilla. Oltiin ja hengailtiin koko viikonloppu yhdessä ja nauroin ihan kippurassa kokoajan, että maha on taas ihan kipeä :D Samppa oli ostanut mulle ystävänpäivälahjaksi suklaatia. Aaaw.  Tänään illasta töihin ja kaverille yökylään tekemään kauneushoitoja, kynsienlakkausta, hiusnaamioita, hiustenvärjäystä ja Housea ! <3 Huomenna on vapaapäivä ja ajattelin lähteä luistelemaan, solkkuun ja pyörimään kirppareille!

Oltiin muuten silloin ystävänpäivänä syömässä Amarillossa ystävien kanssa. Ruoka oli ok, mutta mun annos oli ihan minimaalinen verrattuna muihin!! :D Saakeli.
Ja joku nuori nainen meinasi tukehtua ruokaansa ja katottiin kun se tarjoilija vei asiakkaan vaan yksin vessaan tukehtumaan pois ihmisen näkyvistä. Katottiin, et mitä helvettiä ja juostiin sinne vessaan Hansun kanssa auttamaan itkevää ja kakovaa naista, jonka tarjoilija saattoi tyyliin yksin vessaan tekemään kuolemaa lähtien itse pois!!! Taputeltiin sitä naista kovaa selkään ja rauhoiteltiin, onneksi hän sai oksennettua palasen pois kurkustaan. Hän oli niin shokissa ja järkyttynyt, että halasin ja rauhoittelin, ettei ole enää mitään hätää.  Uskomatonta, mulle tuli itsellekin vähän ahdistunut olo siinä ja pala kurkkuun, mutta koitin parhaani mukaan puhua mukavia. Mä oon kuulema enkeli..
Se tuntui hyvältä, mutta se pirun tarjoilija tulee saamaan kyllä satikutia palautteen kera!!! >:((((( Ei ketään saa jättää noin hädän hetkellä!!! Näytti ihan siltä kuin hädässä oleva olis saatettu pois viemästä muiden ruokahalua!! Sairasta!!

 


//  Neule ja housut H&M //
Sain tämmösiä ystävänpäivälahjoja heh <3


No, mutta reipasta viikonalkua kaikille!

1 kommentti:

  1. sulla on aina niin ihania koruja! :) ja kivoja lahjoja olet saanut ;)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥