keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Chilly holiday with TRENSSI

Ajeltiin tänään melkeimpä koko päivä, kun sain vihdoin bemun huollosta takaisin ja ulkona oli niin nätti ilma, ettei sisälle halunnut mennä ollenkaan! Oli kiva vain ajella hyvän musiikin tahdissa ja käydä moikkaamassa ystäviä. Oltiin kirppareilla ilman sen suurempia löytöjä, mutta saimpahan hyväntuoksuista suihkugeeliä ja hoitsikkaa ostettua. Käytiin tsekkaamassa tarjoustalossa vartavasten niitä nutriletin diettipastoja, jotka olivat aikaisemmin hyvässä tarjouksessa.  Eihän niitä enää löytynyt, mutta arvatkaas kun lähdettiin ulos kaupasta bongattiin siinä tiskin vieressä iso laatikko jossa luki "SAA OTTAA".
 No kurkkasin laidan yli ja ylläri ylläri siellä niitä pastoja oli!!!!
Oltiin aika sikoja ja otettiin kaksin käsin kantoon, kun niitä näytti olevan niin paljon siinä. Lähdettiin vähin äänin tyytyväisenä kaupasta ;) Mutta mitä ei nainen dieettinsä eteen tekisi..Hehe. Alan olla pikkuhiljaa tyytyväinen tähän kroppaan, mutta kaikkein vaikeinta se on jankuttaa omalle päälleen, että ole nyt herra jumala jo tyytyväinen, olet hyvä tuollaisenaan. Sitä alkaa nopeasti asettamaan uusia tavoitteita juuri edellisen tavoitettua, jolloinka loppupeleissä on jäljellä vain yksi surullinen luuta ja nahkaa oleva pahoinvoiva nainen. Oma päähän on tunnetusti se pahin vihollinen. Itselleen Ei pidä olla liian ankara.

 


 

// Trenssi H&M//

8 kommenttia:

 1. Hello beautiful, you are very pretty! I love the outfit (L)...

  A kiss from Stylish love

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hehe, rohkenin ulos jo trenssi päällä, mutta eiköhän tullu taas kylmät kelit :/ Kiitos :*

   Poista
 3. Onpa nätti trenssi! Mulla ei olekaan ikinä ollut trenssiä, pitäisköhän tälle keväälle hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkkamaukkaan mars! ;) Ne on ihan kivoja välikausitakkeja, mutta niiden kanssa ei oikein lenkkarit sun muut mene :/ Ne on aika yksitoikkoisia loppupeleissä, mutta eihän tää välikausi niin pitkä ole ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen takki :) + kauniit maisemat olet saanut ikuistettua!

  ♥: jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥