torstai 5. joulukuuta 2013

Arkipäivä

Huomenta!

Mälsä sää, mutta ei haittaa tänään kun on muutenkin virastokierros tiedossa ystäväni kanssa. Ja ne joululahjat eilen -.-' Jostain kumman syystä en löytänyt mistään mitään kivoja lahjoja!? En haluaisi ostaa mitään perus pehmosukkia, tossuja tai vilttejä mitä kaupat on pullollaan. Mulla on muutama hyvä idea, mutta en uskalla jakaa niitä täällä, kun pari ystävää lukee tätä. Vink vink ;)

Olen etsinyt uutta sohvaakin, nimittäin kissat ovat äkänneet, että noihin kulmiin on kiva upottaa kynnet. Olen jostain kuullut, että kissat ei koskisi nahka/keinonahkasohviin, koska ne tuntuu kissan mielestä epämukavalta kynsiä?? Onko jollain faktatietoa tuosta? 

Koitan laitella itseäni pikkuhiljaa kuntoon ja lähteä kaupungille. Nyt tai ei koskaan,  meinaan hakea yhden neuleen itselleni Seppälästä. Ja kokeilin muuten eilen ja tänään niitä jakamiani joulukalenterivinkkejä, päivittelen kokemuksiani niistä luukkuihin sitä mukaa kun ehdin! :) Jännä elämä.
 Sain jopa aikaiseksi ostaa kynsilakanpoistoainetta, ettei niitä kynsiä aina tarvisi rapsutella tuntitolkulla. -.-' Löysin tämän ohimennen Lidlistä vähän päälle euron hintaan ja huhheijakkaa, olin yllättynyt kuinka yhdellä kevyellä sipaisulla kaikki lakat lähti pois kynsistä! Tässä on tämmöinen hauska pumppujuttu, mitä vasten laitat vanulapun/paperia ja painaessa napin alas suutin annostelee aineen siihen. Kätsää!
Suosittelen, tämä on ainakin tähän mennessä ollut paras poistoaineeni.
 
 Ja pitihän sitä jotakin "poistettavaakin" sitten hommata. H&M:n ihanan babypinkki kynsilakka. Ihastuin sävyyn sillä sekunnilla kun se pilkotti naamani edessä!


Ja ehkä maailman siisteimmät poroleggarit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥