tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 3.


Silkin pehmeät hiukset
Wear This, Toss That! -kirjan kirjoittaja Amy E. Goodwin jakaa oman vinkkinsä hiustenhoitoon. Hän kertoo käyttävänsä kurittomiin kutreihinsa tavallista hoitoainetta, mutta jättävänsä sen toisinaan yön yli vaikuttamaan. Kun hoitoaineen pesee aamulla pois, ovat hiukset silkkisen pehmeät.

 Lähde: Iltasanomat

EDIT: KYLLÄ, KYLLÄ JA KYLLÄ! Olen aivan haltioissani tästä vinkistä, nimittäin se toimi minulla erittäin hyvin. Käytän paljon hiusta kuivattavia hopeashamppoita ja naamioita keltaisuuden poistamiseksi, joten tämä vinkki tulee todellakin tarpeeseen varsinkin vaurioituneille hiuksille! Kokeilin kotimaista XZ kosteuttavaa hoitoainetta. (en usko, että mitään erikoisempaa rakennepaikkaavaa, sävyttävää, syväpuhdistavaa tai vastaa hoitoainetta kannattaa käyttää pitkän vaikutusajan takia) XZ on silikoniton hoitotuote, joka sai tämän tukan niin pehmoiseksi ja kiiltäväksi, että sain osakseni paljon paijailua ja muutkin huomasivat eron! Jos ette ole varma hoitoaineestanne, kokeilkaa tätä XZ:ta, se on edullista ja sitä saa joka paikasta.Laitoin hoitoaineen kuiviin hiuksiin illalla samalla kun pesin naaman ja menin nukkumaan. Laitoin pipon päähän, etteivät lakanat sotkeutuisi ja se toimi hyvin. Aika niljakas tunne kieltämättä ensin, kun tuntui että hiukset olisi upotettu jonnekin lehmänsonta jorpakkoon eikä niitä olisi pesty vuoteen, mutta aamulla heti suihkuun ja voila!
Pesin hiukset shamppoolla ja hoitoaineella, kuten normaalisti, että ylimääräinen hoitoaine lähtisi pois shamppoopesun aikana. Hiukset tuntuivat jo siellä suihkussa NIIIIIIIIIIIIN pehmoisilta!
Kokeilkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥