perjantai 6. joulukuuta 2013

SE neule (ja vähän 3D:tä)

Ah, tässä se ihana neule on josta höpötin! Viininpunainen unelma. Tekisi mieli käydä paijailemassa, mutta olen viikannut sen jo nätisti odottamaan tuolille huomisaamuksi <3<3<3 Ai miten niin sekasin. 
Olen käynyt hipelöimässä sitä Seppälässä muutamaankin otteeseen, mutta eilen kaikki neuleet olivat sopivasti tarjouksessa 16,90€ (jopa ne yli kolmenkympin neuleet!) joten nyt tai ei koskaan kannattaa käydä haalimassa itselleen lämpimää puettavaa hyvillä mielin.

 Ja huhhuh, minkähintaisia nämä sähköhammasharjan 3D valkaisevat vaihtoharjat ovat!! 16,90€ kahden kappaleen paketti. Ajattelin siinä sitten melkoisen tuohduksissani siitä hinnasta, että "ookoo!" vedetään sitten ränttäliksi noiden valkaisevien juttujen kanssa ja kokeillaan samalla tuota uutta white now-hammastahnaakin.  Mulla on melko valkoiset hampaat, mutta näillä pitäisi jo hohtaa pimeässäkin, kun suunsa avaa perhana! Liki 20€ vain nämä, hullua. Jos näillä ei saa ihmisiä pysähtymään hymyyn kuin peuroja ajovaloihin, niin sitten haistatan koko lystille ja ostan niitä muksujen mansikalta ym. maistuvia lastenhammastahnoja.
                                               
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

P.s Päivittelen muutamaan joulukalenterin vinkkiin tänään omakohtasia kokemuksia niistä! :)

6 kommenttia:

 1. Mä en huomannu oikeestaan mitään eroa tolla hammastahnalla pestyäni. En edes kun tuubi loppui. Parempaa on oral-b:n oma hammastahna vaikka aluks maistui hieman oudolt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei meinaatko sitä oral b:tä missä on "kaikki" mahdolliset valkaisut, plakinpoisto, vihlontasuoja ym. ym. ym. Se sininen purkki. Mulla on semmonen pieni testeri siitä ja maistu kieltämättä aika oudolle!!!! :D

   Poista
 2. on kyllä neule:-)
  ja samoin banneri!

  http://eevi-s.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :) Seppälään vaan hakemaan semmoinen!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥