tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia

Tulin vielä kertaalleen toivottamaan hyviä joulua! Ollaan oltu aamu kymmenestä asti liikenteessä, käyty moikkaamassa kavereita, pikaostoksilla, molemmilla anopeilla ja siellä sun täällä koko päivä. Nyt illalla 12 aikaan olisi tarkoitus käydä vielä hautuumaalla viemässä kynttilät rakkaiden haudoille ja päivä on sitten kutakuinkin pulkassa. Huhhuh. Rankka päivä!? Siihen päälle vielä kahdet järjettömät joulupäivälliset ja tankkaukset, voitte uskoa millasta lyllertämistä viimetunnit ovat olleet..

Ja mitä lahjoihin tulee sain siskokullaltani kauan himoitsemani paketin rakenne-ja geelikynsien tekemiseen uuneineen ja oheishärpäkkeineen!! Olen järjettömän täpinöissäni ja katsellut jo kaikenlaisia vinkkejä netistä niiden käyttöön. Huomenna koitetaan tehdä Hansmurulle ensimäiset kynnet, katsotaan miten käy!
Sain myös ihania tähtikuvioisia juttuja, Lady Gagan hajuvettä, vaatteita, pehmosukkia, lahjakortin lippupalveluun, partyliten kynttilöitä, tuoksujuttuja, Pentikin astioita ja mukeja, Kingdomhearts-pelin, (myönnettäköön, että pidän paljon fantasiapeleistä, kunhan ehdin niitä joskus pelailemaan!) 

Kaikkein parasta ei kuitenkaan olleet nämä materialistiset jutut, vaan se että moneen vuoteen kaikki olivat riidattomia keskenään ja nautittiin vilpittömästi toistemme seurasta kiireettä. Olen aika täynnä sellaista onnellisuuden tunnetta ja tuntuu, että voi oikeasti huokaista ja todeta kaiken vain olevan hyvin.
Kaikki on niin hyvin, kuin voi vain olla. 

Tajua se.

 
 Hyvää joulua kaikille

2 kommenttia:

  1. Oi! Ovatko nuo mimaxin geelit millaisia? ja yleensäkin, mitä tykkäilet siitä verkkokaupasta? (:

    VastaaPoista
  2. Hei hei hei, en tiedä noista vielä yhtään mitään ;) Ihan vasta-alkaja ja huomenna kokeillaan ensimäistä kertaa miten homma toimii. :) Nonni, mimmi, alappas vinkkailemaan!

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥