sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 8.Optinen harha= kasvot meikkaamalla kapeammiksi
 
Korostus ja varjostus ovat tehokkain keino muokata kasvojen muotoa, vaikka kasvojen muoto muutu, valoilla ja varjoilla voi luoda optisen harhan.
Korostuksen ja varjostuksen voi tehdä siihen suunnitelluilla meikkituotteilla tai käyttää esimerkiksi liian vaaleaa värivoidetta (vaikka se, mitä olet käyttänyt talvella) luomaan valoa ja aurinkopuuteria varjostamaan. Pääasia, että tuotteet eroavat asteen tai pari ihon/meikkivoiteen sävystä, mutta eivät liian radikaalisti.
Havainnekuvan tummat alueet tarkoittavat varjostusta ja vaaleat korostusta. Jos sinulla on pyöreät kasvot, jätä otsan varjostukset pois. Jos kasvosi ovat erittäin kulmikkaat, laita varjostusta vielä alemmas aina leukaperien alareunaan asti.
Jos käyttämäsi meikkivoide on kevyt, voit laittaa varjostuksen ja korostuksen (varsinkin jos ne ovat voidemaisia) meikkivoiteen alle. Tässä tekniikassa on hyvänä puolena se, että meikkivoide peittää, jos sävyerot uhkaavat jäädä liian näkyviksi. Jos käytät puuterimaisia tuotteita, niiden paikka on meikkivoiteen päällä.


Lähde:IS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥