maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 2Käytätkö tätä klassikkotuotetta väärin?

Muotovaahto on yksi yleisimmin käytetyistä hiustuotteista, mutta moni tekee sen kanssa ratkaisevan virheen.

Ihmetteletkö, miksi muotovaahto tekee hiuksistasi kovat koppurat?
 Vika ei luultavasti ole itse tuotteessa tai siinä, että olisit laittanut sitä liikaa.
Tärkein sääntö vaahdon käytössä on se, että pyyhekuiva tukka täytyy föönata kuivaksi harjan kanssa tai käyttää ilmakiharrinta. Jos hiusten antaa kuivua itsestään, niistä tulee karheat ja sähköiset.
Myöskään rullia ei kannata kiertää märkiin hiuksiin muotovaahdon levittämisen jälkeen, vaan hiukset tulee föönata melkein kuiviksi ennen rullaamista.

kauneus muotovaahto


Lähde: MeNaiset


EDIT: Kokeilin tänään kyseistä kikkaa Goldwellin muotovaahdolla ja totta. Föönätessä hiuksista tuli pehmoiset ja helposti muotoiltavat!  Minun hiukset ovat juuri sitä karheaa luonnonkiharaa ja ärsyttää, etten ole tajunnut tätä pienen pientä melko maalaisjärjelläkin ajateltua vinkkiä aikaisemmin, olisin voinut helpottaa miljoonia hiustenlaittosessioitani vain käyttämällä muotovaahtoa oikein. Nykyään niitä saa kaikenlaisille hiuksille tarkoitettua, joten en malta odottaa minkälaisen tuloksen kosteuttavat ja pehmentävät muotovaahdot antavat tämäntyyppisille hiuksille. Minä tyhmä heitin muotovaahdon (jos sitä silloin tällöin satuin käyttämään) lähes kuiviin hiuksiin ja ihmettelin miksi kukaan ylipäätänsä käyttää muotovaahtoa sillä se saattoi vain pahentaa tukkasotkua ja sai tukan näyttämään likaiselta.. Mutta nytpä tämä tyttö alkaa käyttämään tätä oikein urakalla! Suosittelen kokeilemaan, jos ei vielä ole ehtinyt! ;)
 
5 kommenttia:

 1. Myönnän, että (näköjään) käytän väärin! Hui! Kiitti tästä luukusta :) Onko sulla instagramia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama täällä!! Ja oikeastaan ihan senkin takia jäänyt sen muotovaahdon käyttö pois, joten ehkäpä nyt vähän viisaampana voisi kokeilla uudestaan..... ;) Yritin etsiä instagramia lumialle, mutta en löytänyt sitä! :( mulla on joku 2instalove tai joku tommonen ja aina logatessa sisään se sanoo että onneksi olkoon, kävijöiden johdosta instagram on myös saatavilla :/ en vaan löydä sitä!

   Poista
  2. Moi taas (oon sama ano kuin tuo ylempi ja oon myös se sama, joka kyseli facebookkaverijuttua vähän aiemmin, mut vielä en oo rohkaistunu kysymään sua kaveriks siellä)!

   Mulla on Lumia myös, joten voin opastaa sua tuon instan kanssa :) Sun pitää ensin tehdä instagram-tunnukset jonkun toisen puhelimella/tabletilla tms. Sen jälkeen voit ladata Lumiaan sellaisen sovelluksen kuin 6Tag. Sitten voit niillä sun instatunnuksilla kirjautua sinne, lisätä kuvia jne. :) Eihän se ihan identtinen ole, mutta toimii kuitenkin :)

   Poista
  3. Hei hönö!! <3 Haha nyt lisäät mut kaveriksi, mulla on roikkunut facebuukissa jonkun aikaa jonkun vanhan äijjän kaveripyyntö ja kelasin et ei hemmetti, etkai sinä se nyt ole :D Hei kiitti vinkistä!! Oon ihan amatööri noiden instajuttujen ja älypuhelimien kanssa ylipäätänsä, mutta instagram on aina jotenkin kutkuttanut! Yritän tänään saada aikaiseksi luoda tunnukset kaverin samsung galaxyllä! Yeah! ;)

   Poista
  4. Haha, joo en kyllä oo mikään vanha äijä :DD Ehkäpä mä tästä rohkaistun.. Olis niin kiva saada siltä suunnalta kavereita!! :) Käytkö muuten paljon kirppiksillä siellä Lohjalla? Onks siel muuta hyvää, ku Karisma? Ajattelin viikonloppuna poiketa..

   Ja hei kerro sit, onnistuiko noilla mun ohjeilla toi homma!!:)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥