torstai 12. joulukuuta 2013

Mappi Ö:n turinoita


Bongattiin kaveri tiskin takana Pressossa ja pysähdyttiin siihen kaakaolle. Vaikka kaakao oli tulikuumaa, imaisin koko lasillisen alle minuutin. Olisin voinut juoda Hansmurunkin, mutta se näytti pitävän sitä niin tiukassa otteessa, ihan kuin olisi tiennyt minun aikomukseni. Harmi.

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hommata kaikille rakkaille joululahjat, yllättävän stressaavaa puuhaa kun pienestä vaatimattomasta ideasta kasvaa aina ihan järjetön härkänen ja suuruudenhulluus iskee.
Herra jumala, kun se ei ole sitä lahjanarvosta kyse, vaan pelkästään siitä toisen muistamisesta. Se tuntuu unohtuvan joka vuosi ja joulun jälkeen pääsee aina huojentunut parkaisu, kun joulustressi on ohi, lahjat jaettu ja kaikki ovat tyytyväisiä. Viimeistään se laantuu sitten joulupöydässä perheen keskeen muutaman köh köh glögilasillisen jälkeen.
Jos silloinkaan, jos anoppi on liian humalassa.
  Ja mun on pakko kertoa näistä, ehkä maailman omituisimmista jogurteista, mitä olen koskaan nähnyt. Okei, hyvännäköiset purkit lähtivät sen enempää tutkimatta mukaan, mutta avatessani ne (varsinkin tuon pinkin) niskakarvani nousivat pystyyn. Tuossa ensimäisessä näytti olevan koko hemmetin hunajakenno joukossa (pelkäsin jo, että jostain välistä tupsahtaa maija mehiläinen) ja toinen oli TÄYNNÄ (siis oikeasti ihan täpötäynnä) unikonsiemeniä?! Se näytti siltä kuin joku sukupuolitautinen sammakko olisi vetänyt kudut sinne. Sitä tapahtuu ehkä kerran vuosisadassa, mutta mä oikeasti mietin kaksi kertaa että uskallanko laittaa tuota suuhun. 
Ne ovat siis lidlistä, niitä "herkkujogurtteja".

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköstä kaakaota ♥ pakko tehä itekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä. Voisin vetästä noita kymmenen yhteen menoon! ♥

   Poista
 2. lidlissä myydään kyllä välillä ihan outoja juttuja :D! ps. repesin tolle sukupuolitautiselle sammakolle :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään lidlin erikoisista jutuista, mutta tää löi kyllä ällikällä :D MIKS EN TAJUNNU OTTAA KUVAA!!?

   Poista
 3. Oisit ottanut kuvan jogurteista! Pitääkö mennä itte ostamaan, että saa tietää, kuinka epäilyttäviltä ne näyttää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hemmetti, mä taisin olla niin ruokashokissa, että meni ohi ne kuvailut :D otin nuo ensin kun musta ne oli niin söpöissä pakkauksissa..

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥