lauantai 7. joulukuuta 2013

Hölläämään

Jestas, alkaa viikonloppu viedä jo voimia, hirmukiireiset päivät ja kaikenlaisia asioita hoidettavana, tuntuu että pääsee illalla vasta 10 aikoihin hölläämään ja lepäämään. Tänään vietiin Hansmurun kanssa jättipino vaatteita, koruja ja kaikennäköistä myyntiin Karisman kirpparillekin, toivottavasti tulee hyvät säästöt pientä päiväristeilyä varten! 
Oltiin eilen anoppilassa syömässä kunnon karjalanpaistia. 4 tuntia uunissa hiljaisella lämmöllä muhinutta pataa........ Gaaaah. Nautin näistä rauhallisista päivistä todella paljon kun saa vain istua ja kyhnöttää, ihmetellä vanhoja kuvia, kaikkia niitä koruja ja tilpehöörejä, mitä äiti on säästellyt vuosien saatossa. 24 vuoden sisään on mahtunut paljon kaikenlaista. Parasta on kun saa syödä esteettömästi mahan täyteen äidin tekemää ruokaa ja hinautua sohvalle kyhnöttämään lehtien kera. Ja olla siinä ihan hiljaa, ehkä nukahtaakin. Äidin luona ei ole koskaan kiire mihinkään, siellä tuntuu aika pysähtyvän.

Alempana tämä tekonahkapaikkainen takki Seppälästä, minkä kotiutin sittenkin pienen pohdinnan jälkeen.

Ja paitaa minkä ihanaan high-low helmaan ihastuin niitteineen päivineen. :) Juuri sopiva korukin löytyi pikkurahalla ja sopii sille hyvin kaveriksi!!

4 kommenttia:

 1. Toi takki on upea! Istuu ainakin sulle tosi hyvin. :) Jumaloin sun hiuksia.. Ootko ikinä tehnyt postausta sun hiuksista? Itse ainakin tykkäisin sellaisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos muru. Se työ mikä näihin hiuksiin menee jokapäivä on ihan uskomaton. :/ Se vie suurimman ajan kauneudenhoitorutiineistani ihan 6-0! Mutta katsotaan jos saisin jonkun inspiksen näihin ja tekisin semmoisen! ;)

   Poista
 2. Super kiva paita!♥ Ja oot niin nätti! :)

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥