maanantai 9. joulukuuta 2013

Some *bling bling* more

Tervehdys! En viitsinyt ensin nuhanenähirviönä ottaa asukuvia, mutta pääsin sittenkin pälkähästä sillä eräs pieni paketti saapui piristämään tänne vessapaperimyttyjen ja peittokasojen keskelle. Koruja! Niitä ei voi olla koskaan liikaa. Samoin kuin kenkiä.. ja laukkuja.. 
Isot korut ovat aina mainio lisä tuomaan vähän sähäkkyyttä tavallisempiinkin asuihin ja panostaessa yhteen näyttävään koruun saatat pelastaa sillä monen monta tylsäksi taittuvaa asukokonaisuutta. Näissä jos jossain on sitä majesteettista blingiä, mikä saisi mustan verhonkin näyttämään päällä vetävältä catwalk-lookilta.
Nämä leijona-aiheiset korut megapaksuilla panssariketjuilla bongattiin alkuun julkkisten kauloissa ja ovat sitä mukaa alkaneet rantautua Suomeenkin.  Ilosanomaa jakoon, sillä nyt näitä ylväitä koruja on saatavilla myös meille tavallisille kuluttajillekin. Olen tutustunut näihin koruihin muutamassa blogissa ja nyt sain ensikosketuksen näihin yhteistyökumppaniltani Some&Morelta, jolta löytyy blingiä joka lähtöön. 
Myös koirille. 
Mutta vilkaistaampa ensin mitä julkimoilla on nähty yllä:
 

Some&More on uudenkarhea verkkokauppa, joka tarjoaa näitä ihanuuksia kaikkien saataville! Käykää tutustumassa valikoimaan ja ihastelkaa kaikkea sitä säihkettä mitä löytyy korujen, asusteiden ja jopa koirien pantojen muodossa. Alempana olevia korulaatikon uusia valtiaitani klikkaamalla pääsee tuotteiden verkkosivuille. Ihan kelpoja joululahjaideoita bling blingiä rakastaville!


http://somemore.fi/

http://somemore.fi/tuotteet.html?id=16/58
*Klik klik*

 
http://somemore.fi/tuotteet.html?id=4/247
*Klik klik*

 

Näitä tulen käyttämään useassa asussa! 
Mitä pidätte näistä komeista ja prameista bling bling matskuista?

2 kommenttia:

  1. ui vitsi miten upeita koruja! <3 mulla on melkein samanlainen kaulakoru mutta hieman ohuemmalla ketjulla :)
    pitääpä mennä samantien kurkkaamaan tuota nettikauppaa :) -->

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥