torstai 19. joulukuuta 2013

Päivän kuulumisia

Vitsi päivä meni nopeasti! Oltiin äipän kanssa Ikeassa ja kaupungilla. Viimeiset joululahjojen loppusilaukset ja tämä joulu alkaa olla pulkassa. Tosin pulkka ei liu'u ilman lunta.. Lunta on pakko tulla viimeistään jouluna, siis aevan pakko! Olen niin vanhoillinen ja perinteikäs joulun suhteen, että kaikki on mentävä niinkuin elokuvissa. Haluan juuri semmoisen joulun, milloinka sataa hiljalleen isoja kauniita lumihiutaleita ja on suojasää. 
Se on pirun ärsyttävää asetella korkeita odotuksia, koska tästä joulun ajastahan pitäisi vain ottaa kaikki irti ja nauttia. Joulustressiä tuntuu aina pukkaavan, vaikka kuinka lungisti yrittäisi edetä. 

Löysin tämänpäiväisellä reissulla uuden lipaston, sisustusjuttuja, huonekasveja ja eräästä kahden euron kaupasta ihania huonetuoksuja! Tosin lipaston ehdin jo hajottamaan, sillä nostaessani sitä Samulin kanssa paikoilleen horjahdin persuksilleni lipasto kaatuen mun päälle ja polvi upposi sen takaseinän läpi. -.-' Mä en kertakaikkiaan ymmärrä, miksi mulle aina käy näin!??!!?? Onneksi sitä ei kumminkaan näy ulkoa päin. Harmittaa vietävästi!!

Ja niitä kahden euron kauppoja löytyy ainakin Nummelasta ja Salosta, jossa siis kaikki kaupan tuotteet maksavat kaksi euroa, ihan kaikki. Ja kaikkea tosiaan löytyy.
Kohta lähden vielä kahvittelemaan ja etsimään jotain nättiä lahjapakettirullaa samalla. :)


 

Ja piti sitä hakea parit pelitkin piristämään sitten näitä arki-iltoja! Tykätään pelata usein kaikenlaisia lautapelejä. 
Vaikka usein ne johtavat siihen, että tapellaan siitä kuka fuskasi voiton itselleen..

2 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia sinusta! (: oot kyllä hirmuisen nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, kiitos! Kaunis lumikuningatar olet itse :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥