keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Omituinen päivä

Hei kimut!

Pari vapaata, joululahjat hoideltu, työt hoideltu, likanen tukka hoideltu, kaikki on siis niin sanotusti reilassa!! Väkertelin näitä tynkiä kynsiäni, kävin moikkaamassa Hansmurua, tuunattiin pipoa, käytiin kävelyllä ja ja.. Aika menee nopeasti, vaikka koko ilta meni vähän pelleillessä. Teki niin hyvää nauraa sydämensä pohjasta, sillä eilen mulle iski maailman omituisimmat PMS oireet ihan puskien takaa, että ihan naurattaa näin jälkeen päin niitä miettiessä. Herran tähen, minä aloin vollottamaan suihkussa kun kuuma vesi loppui, enkä saanut pestyä hiuksia. Samulikin tuli suihkuun ihan katsomaan, että mitä mä siellä teen kun yhtäkkiä tuli niin hiljaista ja siellä mä vollotin; LÄMMIN VESI LOPPUI BYÄÄÄ SE LOPPUI ja paruin kylpytakin hiha kasvoilla. "Ja tässäkin on paskaa" ja itkuhan senkun yltyi :D  
 Suihkusta päästyäni menin koneelle ja sitten aloin itkeä yhtäkkiä yksinäisyyttäni ja kokosin kaikki rakkaimmat ystäväni samaan keskusteluun facebookissa ja kerroin vuolaasti kuinka tärkeitä he ovat mulle ja kuinka ikävä mulla on kaikkia. Siinä vollotin vaikka kuinka kauan. Ai kamala. Välillä nämä naistenpäivät tekee tosiaan kepposia ja jälkeenpäin sitä miettii ETTÄ MITÄ HELV*****!?!?!?!? Epäilin jo olevani raskaana tämmöisten ihme mielialavaihteluiden takia, hemmetti.
 Samuli kattoo mua vieläkin vähän niinkuin.. varauksella.

Tekeekö teillä joskus mieli joskus tämmöisiä tepposia?! Olen ollut kyllä aika väsynyt ja nälkäinen, ehkä se tekee välillä kenestä tahansa järjettömän dramaqueenin.

3 kommenttia:

  1. Tekee se aina välillä.. Ja sitten kun se vollotus alkaa, niin se muuten myös jatkuu. :D Aina löytyy jokin uusi asia, mikä tuntuu niin maata kaatavalta ja sitä täytyy itkeskellä. Voi poikaystävä rukka mitä kaikkee hänkin on minun takia joutunut kestämään.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva toi pipo - sopii sulle todella hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Aijaijaijai, itsellä on joka kerta ihan sama. Saatan itkeä sillekin, kun jääkapista on maito loppu.. Mutta eipä sille voi mitään, että hormonit tekee meistä vähän hassuja välillä. :)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥