maanantai 23. tammikuuta 2012

For hair

Sain aikaiseksi tehdä tämän postauksen kahdesta löytämästäni ja parhaimmaksi toteamastani hiustuotteesta ikinä. Voin luvata, että kaikennäköistä on tullut kokeiltua tämän kiharapilven taltuttamiseen, luonnonkiharat ovat iät ja ajat olleet suurin aikaavievä taisteluni JOKA PÄIVÄ.
Okei, ne ovat kivat laitettuna, mutta jokapäiväinen hiustenlaittorutiinini on aikaavievää seisomista peilin edessä, joka on turhauttavaa myös Mr.R:lle.. Olen suorastaan kadehtinut niitä muiden
ihan kauheita, lässähtäneitä, suoria ja ryhdittömiä* tukkia, joiden kanssa aamutoimeni lyhenisivät ja helpottuisivat huomattavasti.
(*eli niitä taivaallisen upeita hiuksia, joita omistajat näin haukkuvat)





Siispä haluan esitellä... (rumpujen pärinää....)





 John Frieda Frizz-ease, täydellinen "kiharapöhön" poistaja joka toimii erinomaisesti föönin, suoristajan ja kihartimen kanssa jättäen hiukset pehmoiseksi kuin pumpuli. Tämä jäi jatkuvaan käyttöön kohdallani, en osaisi elää enää ilman tätä.. Oikeasti..
Jään aina tunnustelemaan hiuksia tämän jälkeen, hiuksista tulee niin silkkiset! Sopii myös suorille hiuksille, joten kaikki kokeilemaan! Tätä saa muunmuassa Sokosen verkkokaupasta.
John Friedan hiuskosmetiikkaa on kehuttu paljon ja tämä hiusseerumi jo yksinään vakuutti minut tämän tuotesarjan toimivuudesta :-) (joten kokeiluun menee varmasti muita sarjan tuotteita!)

Kulttistatuksen maailmalla saavuttanut John Frieda Frizz-Ease sarja on loistava tuote kuiville ja karheille hiuksille. Frizz-Ease sarjan patentoitu Inner Smoothing Technology tunkeutuu syvälle hiuksen ytimeen, ja silottaa hiukset helposti käsiteltäviksi. Kun hiusten rakenne eheytetään sisältä päin, myös pinta saadaan tasaiseksi ja kiiltäväksi. Frizz-Ease sarja soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön, ja sarjasta löydät juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet. Lisää täältä.

Kadus professional, Slamon-sarjan kiiltotipat viimeistelevät tukan kuin tukan! Yksi tippa (ellei puolikaskin..) riittää koko päähän tuomaan upea terveennäköinen säihke ja kiilto hiuksille. Seerumi on todella riittoisa vähäisen käyttömäärän vuoksi, joten kannattaa satsata! Suosittelen lämpimästi varsinkin kaikille kiharatukkaisille; tässä on järeät, mutta hellävaraiset aseet kiharoiden taltuttamiseen. En löytänyt tätä verkkokaupoista, mutta uskoisin kampaamoiden myyvän kyseistä sarjaa  :-(  Itse sain äidiltä tämän, enkä tiedä alkuperää..


Kadus Slalom muotoilusarjan tuotteet sisältävät UV-suojan sekä B5-provitamiinia, joka kosteuttaa, antaa kiiltoa ja tekee hiukset helposti kammattaviksi.




                          Toivottavasti tästä löytyi apu turhautuneille kiharapäisille sielunsisarille ;-)
Viimeistä vapaata iltaa viettäen ja muiskuja toivotellen kaikille






               P.S Ystäväni kissa ei jääny terminaattoriksi, vaan palautui normaaliksi lähtöni jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥