perjantai 27. tammikuuta 2012

Not too high!!

En ole koskaan aikaisemmin pohtinut näin paljon tavoitteitani, kuin viime päivinä. Ne ovat muovaantuneet pääni sisällä jopa mahdollisiksi toteuttaa!
Suurin haaveeni ja samalla myös pelkoni on maailmanympäri-matka. Vatsassani kutkuttaa ajatus erilaisista kulttuureista ja ihmisistä erilaisissa maailmoissaan, ikävä kyllä unelmastani löytyy se risuinen puoli eli lentäminen.

En tiedä mistä pelkoni lentokoneisiin sai alkunsa, olen ollut niin pieni perheemme ulkomaanmatkoilla, etten muista niistä yhtään mitään.
Mistä lentopelko voi siis saada alkunsa, kun periaatteessa en voi laskea edes käyneeni koneessa?
Pelkään siis jotain mistä en tiedä pölkäsen höläystä.
 Olemme suunnitelleet ystäväni kanssa matkustavamme Gibraltarille kesäkuussa, kun 4 viikon lomani alkaa. En malttaisi millään odottaa sinne asti, mutta toisaalta olen jo kauhuissani tulevasta lennosta. Mitä jos saan vaikka paniikkikohtauksen ja saan kaikki matkustajan pakokauhun valtaan? Ajatus hirvittää.
Olen haaveillut tuosta kahden mantereen antamasta upeasta näkymästä, sinisestä vedestä ja auringonlaskun värjäämästä taivaasta. Ainoa este tällä hetkellä unelmiini on ne perkeleen lentokoneet, reppureissaus junalla ja liftaten saa varmasti rahat loppumaan ennen kuin edes ollaan perillä.

Voisiko joku kokeneempi lentomatkustaja kertoa lennostaan?
Miten tuo ylipäätänsä etenee nousuun ja laskuun? Sattuuko korviin, tuleeko huono olo, ahdistaako?
Mahdollisimman yksityiskohtainen kertomus olisi paikallaan. :-)
Plussaa olisi jos kertoja olisi yhtä lentopelkoinen kuin minä!


Asiasta kukkaruukkuun.
Tänään lähdin liikenteeseen office-tyyliä hakien pienellä extralla eli sujautin tuonne alle leopardipaidan. :-) Mr. R otti niin hirveitä kuvia, että menin itse vähän ärtsynä peilin eteen ottamaan kuvia...



                              
                                    
  


Linkin mustan bleiserin löysin kirpputorilta 2€:lla  (!!!!) 
Toppi H&M 3€ ja risat (alennuksessa)
Loppusilaus juuri saaduilla mustasankaisilla laseilla 
ja rakkauspakkaus-laukullani (Lindex 7€ ja risat -70%) ;-) 
Mitäs tykkäsitte? Vai tykkäsittekö edes? 

Nuo korvikset ovat muuten jo toiset rikkoutuneiden tilalle saamani helmikorvikset. Tiedättekö Veromodan kahden korvakorun setin (hinta 3,95), jossa on näiden lisäksi läpinäkyvät muovi"kristalli" korvanapit? Molemmista putosi pallot pois,  paketin helmikorvikset hajosivat siinä tunnin aikana saatuani ne tilalle -.-' En suosittele edullisesta hinnasta huolimatta.

Myöhemmin lisää vuodatusta, nyt tarvitsen kahvia!

P.S Halajan tuota Once and for real arvonnan apteekki- palkintoa, joten linkitän sen täällä triplatakseni mahdollistuuteni voittaa. Mielenkiintoinen blogi ja kauniita kuvia ( arvonnasta huolimatta;-)

3 kommenttia:

  1. kiitoksia arvontaan osallistumisesta ja sen linkittämisestä :) pidetään peukkuja voiton suhteen!

    VastaaPoista
  2. Makea blogi :) Jatka samaan mallii..

    http://hannamamih.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥