tiistai 3. tammikuuta 2012

Käteeni tupsahtanut palkkanauha paransi oloa kummasti, flunssakin katosi kuin ihmeen kaupalla..
 
Huomenna mennään tyttöjen kanssa shoppailemaan ja syömään, viettämään todellista rentouttavaa "shoppingia", terapeuttista "tili tyhjäksi"- aikaa :-) No ei, meille kertyi makoisat juhlapyhä-ja ylityölisät, jonka kunniaksi voimme tuhlata nuo "ylimääräiset" pennoset tammikuun alessa! Olen päättänyt löytää huomenna ainakin oikeasti tarvitsemani asiat, kuten uusi 1. lompakko, 2. musta nahkalaukku ja 3.ruskeat legginssit mustilla nahkapaikoilla! Ja kotiin en palaa ennen kuin nuo olen löytänyt! Noista leggareista ja laukusta olen alkanut näkemään jo päiväunia.
Harmi etten tajunnut ottaa lompakostani kuvaa ennen kuin heitin sen roskiin, luottolompakko petti ja rähjääntyi niin kovin etten kehdannut kassalla ottaa sitä pois laukusta rahaa kaivaessani.. Se oli aika hulvattoman näköinen sisustan pursuessa ulos ja päällysteen repsottaessa ;-)

Löysin Gina Tricotilta muita ihan sika makeita juttuja, jotka on pakko saada (tai ainakin kokeilla!)




Rhinestone body chain 16.95 EUR

Voin kuvitella tämän niin monen asun päällä, ettei käyttö ei varmasti jäisi vähäiseksi. Sen takia uskallan väittää tätä kannattavaksi ostokseksi karsiessani muita pois...:-)

 

Francis jumpsuit 10 EUR 39.95 EUR 

Ihastuin tähän jumpsuitiin ihan järjettömästi, tosin kauhulla odotan miltä jenkkakahvani tuossa näyttävät, viimeisin jumpsuit päälläni oli kamala -.-'

Brenda top 10 EUR 24.95 EUR 

Toivottavasti näitä löytyy vielä alen jäljiltä, tuo jätti tasku on magee!

 

Mary loe robe 10 EUR 29.95 EUR

Jos oikein ymmärsin, tämä on aamutakki. Kuinka ihanaa olisi hiljaa heräillä tämmöinen pehmoinen ja lämmin ihanuus päällänsä?? Ja tätä kehtaisi aamulla esitellä hänellekin.. ;-)

Lumikin alkoi jo sulaa pois pihalta, vaikka juuri se sinne laskeutui. En paljoa ehtinyt nauttia lumen antimista, vaikka kyllä tässä odotellaan jo niitä valoisampia päiviä ja sitä ihanaa ihmisvirtaa. Niitä festareita ja tapahtumia, yhdessäoloa rannalla, uimista ja auringonlämpöä, veneilyä... Mwaaaaaaaaah. Rakastan kesäisiä spontaaneja lähtöjä mitään etukäteen suunnittelematta, vain menoa ja meininkiä hyvien ystävien kanssa ja niitä unohtumattomia hetkiä! Kesä tänne ja nyt heti!



                                       Hölmöjä ilmeitä takapihalla :-) Huomista ja ihmeitä odotellessa!

                

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥