sunnuntai 1. tammikuuta 2012

New Year

Poreilevaa vaaleanpunaista kuohuviiniä, sokerireunaisia cosmopolitan-drinkkejä, ihania aitoja ystäviä  ja upea kaupungin syke, mikä huipentuu värien ja välähdyksien sekamereksi yläpuolellamme..
Otimme kaikki toisemme syliin ja saimme kädet riittämään kaikille, myös katujen valtaamille tuntemattomille juhlijoille. Vieressä nuori joukko huusi lähtölaskentaa ja hyvästejä vuodelle 2011.
Suljin hetkeksi silmäni kohottaen käteni ilmaan ja ne uudelleen avatessani ylhäällä paukahteli toinen toistaan upeimpia väriplänttejä herättäen mustan taivaan henkiin. Hyvää uuttavuotta, ei murehdita suotta!! Haikein mielin hyvästelin kuluneen vuoden ja aloitin uuden, uusilla tavoitteilla, uusilla unelmilla, uudella mielellä ja asenteella. Ilmassa tuoksui jo lapsuudesta tuttu kirpakka ruudin tuoksu..


 Aina vain parempaa ja rakkaudentäyteisempää Uutta Vuotta kaikille 
Tänäkin vuonna tarvitsemme voimia unelmiemme tavoitteluun, joten heräillään hiljaa talvesta ja pimeydestä, pikku hiljaa valmistaudutaan kesään ja auringonpaahteeseen..

(Minun kohdallani se tarkoittaa tipatonta, liikunnantäyteistä tammikuuta, mistä olen aika innostunut!) (Vielä.)

Sunnuntaiaamu ei ollutkaan yhtä taianomainen..Ääneni on lähtenyt kokonaan, pystyn tälläkin hetkellä vain kuiskaamaan. Supsuttelemaan rakkaan korvaan tarinoita ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥