sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sisko tahtoisin jäädä

Isosisko päätti tulla käväisemään sillä seurauksella, että rutiininomaisesti lähdimme kiertelemään kirpputoreja ja viettämään vähän siskojen välistä laatuaikaa. Tehtiin löytöjä, pelleiltiin ja suorannaisesti vähän sikailtiin sillä seurauksella, että saatiin monien autolijoiden vihaiset katseet peräämme naurumme saattelemana. Tätä siskojen välistä sympatiaa ei vain ymmärrä kukaan ulkopuolinen, mutta on kivaa että meilläkin on näitä "omia perheenvälisiä juttuja".
Jotenkin meidän välit ovat parantuneet siitä, kun hän lähti töiden perässä toiseen kaupunkiin töihin eikä enää tavanomaisesti tule tavattua toisiamme niin kuin ennen. Voi sitä jälleennäkemisen riemua kun krapulainen sisko haluaa subwayhin syömään ja minun piti tietenkin tarjota, koska "olin sen vain velkaa" :-D Isosiskoilla on aina ollut näitä kirjoittamattomia sääntöjä, normeja ja etuoikeuksia nuorempaa kohtaan, tosin aikuistuttuamme ( jos nyt olemme yhtään aikuistuneet..) olemme vähän sanoisinko..tasavertaistuneet toistemme silmissä.

Meikkasin ja laitoin hänen hiuksensa aina tapojemme mukaan, oikeasti hän on vain laiska krapulainen ja vetoaa siihen, että se on loistavaa harjoitusta minulle, kun kosmetiikanalasta niin kiinnostunut olen.
Okei, kyllähän tykkään laitella toisten hiuksia ja meikata, tehdä sellaisia tyyliin kuulumattomia total-makeovereita kavereille ja tutuille. Välillä ruusuisilla, välillä risuisilla  kommenteilla höystettynä..
Siskot osaavat olla varsin vaativia asiakkaita, tosin tällä kertaa säästyin risuilta. Mahtaakohan kyseessä ollut vain krapula, hän hihitti ja naureskeli jotakin juttua niin kovin(jota en koskaan kuullut edes loppuun naurun lomassa) että rikkoi äitini meikkauspöydän penkin. Ja siitä puheenollen pitää äkkiä soittaa äitille, ettei aamulla käy haaveria sen kanssa :D

Olin pitkään silmäillyt verkkosivuilta sellaista velouri-oloasua ja kappas! Löysin aivan ihan mustan setin kirppikseltä todella edullisesti. Säntäsin kassalle tuon ihanan pehmoisen velourikasan kanssa ja huomasin kassalla, että niissä roikkui vielä hintalaputkin tallella. Ihana löytö kuudella eurolla ;)!







Löysimme toisesta paikasta itsellemme bikinit! Muuten samanlaiset paitsi minä kähvelsin valkoiset itselleni ja sisko sai mustat :-) Bikinikuntoon 2012 vedonlyöntiprosentilla 1%...
Löysin myös  zombaillessani pari luomiväripalettia ja kynsilakan. Huomenna kokeiluun..



Tyytyväisenä päivän löytöihin valmistaudun henkisesti aikaiseen nukkumattiin, herätys aamulla kello 5:00 tuntuu kieltämättä melko ahdistavalta neljän vapaapäivän jälkeen.. -.- Nyt henkiset meditaatiot ja vatsalihasrutistukset käyntiin, että saadaan uni tulemaan.. Öiöi!

2 kommenttia:

  1. Apua miten ihanat hiukset sulla♥ Ja toi oloasu kans! Mistä oot mahtanu ostaa sen? :-)

    ♥: annidiary@blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Anniina, kiitos kommentista <3 Luonnonkiharoiden kanssa on taisteltu koko ikä, mutta vihdoin ja viimein löytyi mahtiaineet niiden taltuttamiseen. (niistä myöhemmin jos jaksat lukea ;) Löysin tuon oloasun Karisman kirpparilta kuudella eurolla :>

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥