lauantai 14. tammikuuta 2012

Räjähdin äsken aivan asfsfgadhgsrahsefatedtahdhatds totaalisesti! Sain juuri kirjoitettua pitkän postauksen kuvineen päivineen ja painettua vahingossa jotakin näppäintä kaikki hävisi! Ehdin jo huokaista helpotuksesta luullessani sivuston tallentavan postauksen automaattisesti luonnoksiin, mutta jostain kumman syystä koko kirjoitusta ei ollut siellä missään! P*kele!!!!!!!!
Eikun uudestaan vaan kirjoittamaan.


Herkuttelu ja mässäily ovat olleet aina osa minua. Niin vapaa-aikana kuin työnäkin, olenhan konditoriassa töissä. Valitettavasti se näkyy vyötärössä ja alleissa, mutta viimeisen tipan, eli napin lentäessä farkuistani päätin, että nyt on tehtävä asialle jotakin!
Lihaton, tipaton ja liikunnantäyteinen tammikuu on vähentänyt vyötäröltäni yli kymmenen senttiä ja vaa'assa -5kg!  Olen aivan täpinöissäni pienentyneestä mahastani, jonka eteen tein satoja ja satoja vatsalihas-sarjoja kerta toisensa perään, lenkkeilin pakkasessa ja tuulessa, kieltäydyin mitä kutkuttelevimmasta herkuista ja rasvaisesta ruoasta, linnoittauduin kotiini viikonlopuiksi enkä naukkaillut pisaraakaan muiden juhliessa mitä hienoimmissa bileissä! Tässä on rääkkäykseni tulos näinä vuoden ensimäisinä viikkoina.
Joulun jälkeen otettu kuva:

 
Kasvoni ovat pulleat ja paisuneet kuin pullataikina. Vatsa pullottaa farkkujen alta ja näytän kertakaikkiaan lässähtäneeltä...

Äsken ottamani kuvat:
 Eniten tässä ilahduttaa mahani ja rintani, jotka ovat pienentyneet ja muuttuneet kiinteämmiksi :) Huomaan myös että kkasvoni eivät ole enä niin pulleat ja pyöreät..Itsetuntoni on kohonnut roimasti syksystä ja mikä tärkeintä: tunnen voivani hyvin.

Saavutuksessani auttoi ehdottomasti Nutridietin starttipaketti, jonka rutiininomaisti ja säännösteli syömistäni. Ymmärsin oikeasti miten huonosti söin välittämättä kaloreiden ja rasvan määrästä ja jälkeenpäin surkuteltua makkaroita vyötärölläni, kuitenkaan jaksamatta tehdä mitään sen eteen.


 Nykyään herkuttelen ainoastaan hedelmillä, dietti-shakella ja smoothiella, jotka on oikeasti ihan älyhyviä! Kaupungillakin nälän yllättäessä kannattaa kipaista äkkiä kauppaan hakemaan yksi smoothie tai shake, ennen kuin McDonalds tuntuu väistämättömältä hampurilaisineen. Taatusti halvempi, terveellisempi ja pitkäkestoisempi näläntaltuttaja, kuin yksikään hamppari! Ja mikä parasta, herkullisuudestaan huolimatta siitä ei tule huono omatunto jälkikäteen ;) Suosittelen kokeilemaan, minuun nämä kolahti aivan totaalisesti! Kivinen alkutaival on muuttunut rutiininomaiseksi, osaksi elämääni, josta en halua enää poistua. Olen jättänyt lihansyönninkin ja vedellyt vain soijapapu-tuotteita ja vähän kalaa. :) Oloni on parempi kuin vuosiin.

9 kommenttia:

  1. Missä nuo tuotteet ovat kaupoissa, jossain dieettihyllylläkö? En ole ennen törmännyt kun en ole osannut etsiä, mutta kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Millaista uutta hiusmallia olit muuten harkinnut? Mulla on myös luonnonkihara räjähdysaltis tukka ja aika vähissä ovat ne mallivaihtoehdot. "Saisko jotain graafista ja suoraa, kiitos", hahhhah.

    VastaaPoista
  3. Moro!

    Isommista marketeista kuten cittarista ja prismasta saa tuota tehostartti-pakettia, itse löysin Lidl:stä tuon tarjouksesta, taisi olla jotain 25-27€
    (Kyllä, ja muuten kirpaisi!!) Tosin tuon kuurin jälkeen maha oikeasti pieneni silmissä, satsaa raha siihen, pure hampaita yhteen ja pitäydy tuossa ohjelmassa se 5 päivää, lupaan ettet tule pettymään tuloksiin, vaan motivoidut sitäkin enemmän!
    (Jos et ole tyytyväinen saat potkia mua persuksille)
    Valikoima lisääntyy kokoajan kaupoissa, silmät auki hintavertailussa!

    Tosta hiusmallista, tämä sama musta ruuhkatukka on ollut viimeiset 5 vuotta lähes muuttumattomana, en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan muuta mallia tuon perkeleen hattarapilven takia, musta väri kun antaa paljon anteeksi pörröisissä hiuksissa. Kampaajaakin olen vältellyt pesu&föönäys-osion takia, luonnonkiharaiset tietävät mitä tarkoitan -.-'
    Haluaisin repäistä ja vetäistä ehkä punaisen infernon päähäni ;-)

    VastaaPoista
  4. Jep, musta antaa paljon anteeksi. Ootko muuten tehnyt koskaan värianalyysiä? Mä tein kun sain puoli-ilmaiseksi ja vaikka sen tulos ei yllättänytkään (olen talvityyppi ja mulle sopii kaikki kylmät sävyt, ei musta kuitenkaan)niin on auttanut tosi paljon kun oon tehnyt vaateostoksia tai miettinyt sopivaa hiusväriä. Eli jos ihastun johonkin ei-oman tyyppini väriin, niin tiedän jo vaatetta ostaessani, että vaikka nyt tykkään siitä, parin päivän päästä tajuan että näytän siinä ihan kuolleelta. Mutta vaihtelu virkistää, joskus on kiva olla ruma tapetti.

    Sulla muuten pyyhkii hyvin, kun jo 33 prosenttia vuoden tavoitteista on tammikuun lopussa hoidossa. Eli voit viivata kohdan 4 nyt hoidetuksi ;)

    Ja kiitti starttitsempistä, harkitaan, harkitaan ...


    t. lukija

    VastaaPoista
  5. Missä sen värianalyysin voi tehdä? Voisi olla todella hyödyllinen!
    Jos täältä päin löytyy joku paikka, menen kyllä kokeilemaan!
    Miten se tehdään??

    Hehe, tuo tavoitelista on aika suosta tempaistu paitsi tuon laihtumisen, ulkomaanmatkan ja rästien hoitamisen kohdalta. :) Ne muut on sellaisia extrajuttuja ja päivitän ne heti jos keksin muuta jopa fiksumpaa tavoiteltavaa, nyt on ainakin pää ihan tyhjä :/
    Hahahahaha tuo minun lukijat-kohta on niin karua katseltavaa,
    ettei sitä ei kai voi laskea? Liity lukijakseni, niin voin viivata yhden tavoitteen tuolta yli ja ylistää sua postauksissani "Kuinka hän nostikaan minut silloin sieltä pohjamudasta....."

    VastaaPoista
  6. Värianalyyseja tehdään kauneushoitoloissa, ainakin. Analysoija katsoo ensin sun silmien värin ja alkuperäisen hiustenvärin (kellä se nyt sattuu näkymään) ja huiskii kasvojen lähettyville erisävyisiä huiveja. Mulle tarjottiin myös mahdollisuutta lähettää tiedot jenkkeihin the Analyysi Mestarille, josta olis tullut vielä tarkemmat tulokset, mutta en olisi tehnyt sillä tiedolla mitään. Tämä riitti.

    Tää huivienheiluttelija oli mua kohtaan hyvin lempeä, kun se esim. kommentoi vaatteita jotka mulla oli sillä hetkellä päällä eli en traumatisoitunut kovin pahoin vaikka sainkin kuulla, että olin ihan pihalla :D

    http://www.yhteishyva.fi/kauneus_komeus/oppaat/varianalyysi/fi_FI/varianalyysi/

    VastaaPoista
  7. Aika mielenkiintoinen linkki. Pitääpä kokeilla heilutella noita mun riepuja kasvojen lähellä seuraavan kerran kun aurinko nousee. Mun pohjasävy on kellertävä, eli vissiin sitten toi lämmin. Onkohan se joku vastaväri-juttu? Ruskeasilmäisille liilaa, sinisilmäisille oranssia jne..
    Olen niin tosikko kaiken tollasen kanssa, että mun maailmankirjat menisi sekaisin, jos mulle sanoittaisiin ettei musta sovi mulle.
    Vai että huivienheiluttelija :) Kai se edes vähän kutitteli kasvoja sillä huivilla samalla? ;)

    VastaaPoista
  8. Jäsen 2 täällä terrrrve ;)
    Tuota, noissa värijutuissa ei ole kysymys siitä, mitkä värit sopivat vaan mitkä sävyt kustakin väristä ovat parhaat. Jos mietit vaikka keltaista ja sen skaalaa, niin onhan siellä kylmää keltaista sellaiseen lähes oranssihtavaan lämpimän keltaiseen ja kaikkea siltä väliltä.

    Jos kokeilet tätä kotona, älä meikkaa ollenkaan vaan ole mahdollisiman naturel ja katso sitten minkävärinen vaate tois sut parhaiten takaisin tähän maailmaan. Tosin, onhan se sanottava että joillekin ihmisille näyttäis sopivan kaikki maailman värit, en tiedä onko se sitten meikistä kiinni vai ovatko nämä ihmiset tietämättään kameleontteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omg omg omg omg!
      Olen niin iloinen ihka ensimäisestä lukijastani, että liikutuin :´) Teen parhaani että jaksat pysyä parissani, korkeutenne Edith!

      Tuosta värianalyysistä vielä, että jos olisin tuo "lämmin" (..verinen kuuma yksilö..) sävyinen niin toisiko kylmäsävyiset värit sitä sitten enemmän esiin? En tiedä sit. Kiinnostava aihe, pitääpä käydä jollain expertillä kysymässä, minä kun taidan olla vähän värisokea sitten.. ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥