maanantai 2. tammikuuta 2012

Let it snow...

Omg. Tajusin oikeasti vasta tänään kalenteriani tutkiessa, että nyt todellakin ollaan jo seuraavan vuoden puolella ja vuosi 2011 on ohi. Kauan odottamani ja ihanin vuodenaika kevät on pian saapuva, joulun ja uudenvuoden jännityksen tuomasta stressistä on selviydytty. Nyt ei tarvitse muuta tehdä kuin istahtaa alas ja odottaa rauhassa kevättä uusien unelmien ja tavoitteiden innoittamana.
Syksyt ja talvet ovat olleet aina hieman rankkoja,  mieltä masensi vielä pahemmin LUMENPUUTE. Lumiset leikit ystävien kanssa ja valkoinen valaiseva lumi olisivat tehneet tästä talvesta paljolti siedettävämmän, mutta lumenpuute sai jotenkin vain syksyn jatkumaan ja jatkumaan.. Tuntui ettei syksy koskaan lopu. Talvi on ollut niin pimeä ja synkkä, että joinakin aamuna sitä halusi jäädä vain peiton alle nukkumaan koko päiväksi. Mutta onneksi päivät alkavat olla jo pitenemään päin! Joka päivä valoa on hetki pidempään ja alan saada jo uskoa että tästä selviydyttiin jopa kunnialla. 
Viime alkuvuonna juteltiin tyttöjen kanssa, kuinka kevättä tosiaan oli rinnassa ja se sai kaikki käyttäytymään vähän kummallisesti. Ystäväni kertoi, kuinka käsittämätöntä se on, kuinka yhtäkkiä monen sadan metrin päässä olevassa kerrostalossa samalla parvekekorkeudella oleva mies (mitä ei paljailla silmillä edes erottanut oliko kyseessä vanhempi herramies vai nuori pojankloppi) alkoi viehättää ihan käsittämättömällä tavalla. Tätä miestä ei koskaan "tavattu" millään muulla tavoin.Toinen ystäväni lisäsi siihen, että hänestäkin tuntui, että on alkanut stalkkailemaan kundien takamuksia kadulla lähes pakonomaisesti. Välillä puna nousi poskille jo, jos kassan takana oli söpö myyjä, kuitenkin ihan normaalisti palvellen. Keväisiä pitkiä huokauksia kuului enemmän ja ilmassa tuntui kipinä, vaikkei kukaan mitään "selviä merkkejä" tehnytkään. Ah, haluan kevättä rintaan ja pian! Onneksi aamua helpotti ihana näky pihalla, valkoinen maa ja puut lumipeitossa!

         
Saanko esitellä lempimukini, jonka ostin parivuotta sitten kirpputorilta. Tuo kuppi on niin ihana, indiskan iso ja värikäs piristäjä, johon en kyllästy koskaan. (maksoi muistaakseni huikeat 0,50centtiä :-))

Mukavan puhelun pomolta saatuani ja työpaikalla käytyäni, päätin palkita itseni pienellä nettitörsäilyllä henkkamaukassa. Minua kauan päässäni piinannut kuva ruskeista legginseistä  ja mustasta nahkalaukusta sai minut tilaamaan tämmöisen setin siinä toivossa että se näyttäisi yhtä hyvältä päälläni kuin päässäni!



 

 Iloisella mielellä lopettelen tähän, huomenna puuhaillaan vapaapäivän merkeissä :-) Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥