lauantai 28. tammikuuta 2012

Muuttumisleikki!

Nyt kaikki kokeilemaan virtuaalista muuttumisleikkiä!
Olen aikani tässä tohissut haluavani tuon totaalisen radikaalin hiustenmuodonmuutoksen (ja tällä kertaa aion myös tehdä sen!!) ((Ja tällä vuosituhannella!!))
ja sanoa hyvästit aikansa mustaksi olleelle reuhkalleni.
Haluan säväyttää ja sykähdyttää,
mutta ennen radikaalia muutosta kannattaa hyödyntää internetin anti : Virtuaalisalonki!

MTV3 Helmen sivuilla oli joskus kaikkien käytössä tuo ohjelma, mutta en löytänyt enää koko Tyylitalosivustoa. Ihme juttu, jos on poistunut käytöstä, tuostahan on paljon iloa ja hyötyä kaikille uuden lookin etsijöille! :(
Hommahan toimii niin, että lataat läheltä otetun kasvokuvan sivuston tarjoamaan "naamamodaus"-ohjelmaan (joka toimii siis verkon omilta sivuilta, eikä vaadi lataamaan koneelle yhtikäs mitään), jonka jälkeen pystyt sovittelemaan kaikenlaisia hiustyylejä ja malleja, värejä ym.ym.ym. virtuaalisella tasolla kasvoihisi. Samassa ohjelmassa voi myös kokeilla erilaisia meikkaustyylejä, joten jos olet pohtinut räikeän huulipunan tai vaikka shokkiluomivärin ostamista, käy ensin kokeilemassa virtuaalisti, ettei rahat mene hukkaan. Sen sijaan voit löytää toisen värin, jota et ollut edes ajatellut, mutta sopii kasvoillesi kuin pilkku iin päälle. Tämähän on kuin luotu kaikille jotka haaveilevat isosta ja pienemmästäkinmuodonmuutoksesta, mutta eivät ole varmoja haluamiensa hiusmallien/värien/meikkien sopivuudesta. Hopi hopi, nyt kokeilemaan tänne! Instyle sivusto tarjoaa tämän mahdollisuuden verkossa.

Kokeilin varmaan tunnin ajan erilaisia lookkeja tuolla ja ihastuin jotenkin tällaiseen luonnollisen  ruskeaan vaihtoehtoon ja voisin jopa kuvitella itseni tuohon! Mitäs tuumitte?

















                        Noo... Ei taida olla tarpeeksi radikaali? Mites väri? Vai onko joku alemmista vaihtoehdoista parempi? ;)


Blöndin kosto
         Sexcetera versus Katy Perry ;)
 
                             Minkäslaisia muodonmuutoksia tuli? Kaikille bloggailijoille ja lukijoille haaste!
                             Eli menkää tänne ja tehkää haaveilemanne muodonmuutos!
                                             Muistakaa käyttää myös meikkiosiota :)
                                     Linkittäkää kuvia blogiinne ja kommenttiboksiin, kiitos!


2 kommenttia:

  1. Mistä ite tykkäsit noista eniten?

    Punainen sopii kuin nakutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoihoi!
      Tykkäsin tuosta vaaleanruskeasta, mutta alunperin meinäsin räikeää punaista! En haluaisi leikata hiuksia, joten punainen "pitkä" ja kihara voisi tehrä terää tälle hiuksien harmaannuttamalle. Melkein pitäisi tehdä värinpoisto (ellei pari) ja sitten punaista päälle. Tai sitten värinpoisto+ vaaleanruskea väri, ja jos ei tykkää niin punainen siihen Pläts. Pitäiskö tehdä tällanen sotasuunnitelma??

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥