tiistai 24. tammikuuta 2012

Hyvää huomenta!
Ihmeen pirteänä heräsin monien päivien kaamosväsymyksen jälkeen.. Olo on virkeä ja iloinen, ehkäpä on jo kevättä rinnassa ;-) Aamut ovat kokoajan valoisempia ja päivät pidempiä. Vitsi, että rakastan tuota paistetta ihan mielettömästi! Kevät on paras vuodenaika kukkivine leskenlehtineen ja ystävänpäivineen. Kaikki herää eloon lumenalta ja vuoden haaveilu taas alkaa.  Ystävänpäivästä puheenollen, ajattelin pitää meillä pienen leffaillan tyttöjen kanssa. Mitä hyvään koti-iltaan kuuluu? Pari hyvää leffaa, paljon naposteltavaa ja juomista, voisin ehkä vääntää ihan herkkutapaksia ja dippivihanneksia, ne on niin hyviä :) Olohuone täynnä naurua, kommentteja ja spekulaatiota elokuvista ja vain sitä laiskaa yhdessäolemista. Jos ystävänpäivä olisi osunut viikonloppuun, cocktail-kutsut olisivat olleet aika makee juttu!

Krapulainen kaksikko taltioitiin sohvalla ;-)

          Alan nyt postata näitä päivänasujuttuja, vaikkei otokseni niin kuvauksellisia olekaan :-)
Olen huomannut monissa blogeissa, ettei näiden vaatteiden hintoja juuri ïlmoiteta postauksissa, minusta kun olisi "reilua" ja mukavaa laittaa hinnat esille, jotta tiedetään missä hintaluokissa kuljetaan.  Se on vähän mautonta, että esim. kirpputorilta löydetään parilla lantilla Zaran paitis, mutta alkuperää ja hintaa ei kuvauksessa kerrota, ilmeisesti kirjoittajat pelkäävät sen vaikuttavan lukijoiden näkemykseen. Käytetty tavara ei joidenkin mukaan ole niin hohdokasta?
Laskeeko näiden vaatteiden näöllinen arvo sitten, jos tekstissä paljastuukin hintaluokan olevan otollinen kukkarolle?
Minusta se on löytö, jos ihania asusteita ja vaatteita löytyy pilkkahintaan, vaikkakin käytettynä, silti hyvin käyttökelpoisina. Mikä parasta, kirpputorit ovat paras paikka vintage-löytöihin!

 Arvatkaa paljon kuvan asusteet ja vaatteet maksoivat:


       


    Naamakuvista tuli ihan älyjärkkyjä, mutta tällaisella kokoonpanolla lähdetään tänään liikenteeseen ja totuus on:    
                        Pieces, valkoinen toppi (2€ kirppari!)
               GT, vyö (5€ alennusmyynnistä)
       GT, mustat farkut (19,90€)
           Tekoturkisliivi (3€,kirppari!)
                                Seppälä, kaulakoru (3€ alennusmyynnistä)
Päädyin laittamaan topin päälle vielä H&M:n neulepaidan (5€ alennuksessa) 
Ulkona oli todella kaunis sää mutta ihan sikakylmää!
 Vaikka kukkaroni on ollut otollinen vaatekaupoille, en pääse kirpputoreista yli, en millään. Sieltä kun ei koskaan tiedä mitä aarteita voi löytää ja sellaista mitä muilla ei ole! ;-) Oikea muotihan ei ole Gina tricotin, H&M:n, Zaran ym. kaltaista massatuotantoa vaan spontaania uuden ja vanhan yhdistelemistä omalla näkemyksellä, mitä vielä ei ole nähty.




  
                                        Kohti keskustaa! Mukavaa ja erilaista päivää kaikille ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥