tiistai 5. helmikuuta 2013

My very new favorite shop (i recommend)



Omistan tämän postauksen ylistääkseni erästä tuurilla löytämääni verkkokauppaa, joka halusi lähteä kaiken lisäksi vielä yhteistyöhönkin kanssani hetki sitten.
Jokainen blogeja ja muotia seuraava tietää Jeffrey Campbellien kengät ja Michael Korsin laukut, jotka ovat kuumaa ja haluttua tavaraa tällä hetkellä kaikkien muodista pitävien kesken. Jokainen näihin perehtynyt tietää myös sen, ettei noita tuotteita saavuteta ihan sillä opiskelutuella ja muutenkaan ihan peruspalkallakaan ellei erikoistilaisuutta noihin tupsahda jostain kuin salama kirkkaalta taivaalta tai joku mallikokelas ole unohtanut kallisarvoista kenkäkassiaan tienposkeen juuri sinun löydettäväksesi.
Ne ovat todella kalliita. Mutta ne on pakko saada.











 Muistan ihailleeni ties kuinka kauan haluttuja mustia Jeffreyn basic-kenkiä ja liitin ne mukaan moneen kollaasiin, mutta niiden hankkiminen jäi kyllä haaveeksi sen järjettömän hinnan vuoksi. Arvostan toki aitoja tuotteita, mutta harmiksemme tai ainakaan minun budjetilleni ne ovat liian kalliit, joten minulle kelpaavat vähänkin niitä muistuttavat kengät edullisemmalla hinnalla.. Tai tässä tapauksessa, lähes identtiset.

  Yksikään ylläolevista kengistä eivät ole Jeffrey Campbellin malliston, vaan Lenzishopin omasta kenkävalikoimasta. 
Identtisyydestään huolimatta kenkien hintaero on huima. Aidot Jeffrey maksavat toistasataa ja nämä täysin samanlaiset vain 59,90€ vain Lenzishopilta. En ole koskaan törmännyt muihin verkkokauppoihin, jotka tarjoavat tämmöisiä kenkiä ylipäätänsä näin edullisesti. Ja ylipäätänsä näin identtiset kengät Jeffreyn upean malliston kanssa. Olen mykistynyt. Postikulutkin ovat ilmaiset!
Löytäessäni tämän verkkokaupan suustani pääsi oikeasti kiljahdus nähdessäni kenkävalikoiman ja niiden hinnat. Heti ensimäisenä huomasin basic-tolppakorot kaikessa kauneudessaan vain 59,90€ hintaan.
Olin myyty, otin yhteyttä, aloitimme yhteistyön ja mikä parasta, sain nämä unelmieni kengät lahjana kotiin kuljetettuna.  Ne ovat täydelliset ja paijailen toista samalla kun toinen pari on jalassani.  En ole koskaan ollut rakastunut kenkiin aikaisemmin, mutta haluan jokaiset näistä. :)
Verkkokaupasta löytyy myös muuta kuten naisten, miesten ja lastenvaatteita, kenkiä, asusteita, laukkuja ja cosplay-tavaraa.

Aikaisemmin mainitsin myös Michael Korsin laukut, Lenzishopin valikoimasta bongasin tämän kaunokaisen kolmessa sävyssä hintaan 45€, joka muistuttaa valtavasti Michael Korsin suosittua basic laukkua.







Musta ylempänä  Michael Kors
Lenzishop arpoo ajoittain lahjakortteja ja muuta kivaa facebookissa tykkääjien kesken, joten kannattaa käydä tykkäämässä! Tällä hetkellä tykkääjiä on vielä melko vähän, joten tilaisuus voittaa on huikea!
Pääset facebooksivulle tästä

Kipinkapin tutustumaan valikoimaan allaolevasta bannerista! Listasin alle myös muita upeita tuotteita, joihin ihastuin. Klikkaa kuvia päästäksesi suoraan verkkokaupan tuotesivuille tilailemaan nämä kotiisi! :)




49,90€ 

45€
69,90€


30€




-Alex

22 kommenttia:

  1. Oii ihana toi kauppa, kiitti vinkistä! Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa! :)

    xx,
    Salha

    VastaaPoista
  2. Miten sä oot kysyny erilaisia kauppoja yhteistyöhön sun blogin kanssa? Mullakin on blogi, suht hyvin lukijoita jne. mutta jotenkin tuntuu pelottavalta lähtee kysyyn miltään kaupalta yhteistyötä, kun ei yhtään tiedä millasia vastauksia sieltä saa! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips!

      Ihan rohkeasti laitat sähköpostia ja kysyt haluaisiko kyseinen yritys tehdä yhteistyötä kanssasi. Mainonta blogeissa on ihan järjettömän edullinen vaihtoehto lehdissä ja muualla mediassa verrattuna, minkä takia yritykset lähtevät yleensä mielellään mukaan. Mitä vähemmän julkisuutta saanut yritys, sen parempi. Ei kannata välttämättä kokeilla samoja yrityksiä joiden arvontoja tunnetut blogit pursuaa, yleensä heillä on jo paljon yhteistöitä käynnissä) Tarjoat mainostilaa korvausta vastaan/ sponsoroitua arvontamateriaalia :) Jos sua kiinnostaa eritoten jokin sponssiarvonta yms. voin vaikka mailitella sulle tarkemmin :) keywordfashion@gamil.com

      Poista
  3. Hei tiiätkö tuleeko noita laukkuja lisää ku näytti olevan loppunu kaikki? :)

    VastaaPoista
  4. Wautsi ! ^^ Kiitos kommenteista ja vinkistä. Pitää käydä heti kurkkimassa, kun olen taas koneen äärellä (nyt kävin vaan pikasesti kurkkii puhelimella mistä kaupasta blogissani kerroit ;) Makeet kengät kyllä, ja upeita laukkuja.. <3 Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mahtavat. Eihän tommosta verkkokauppasalaisuutta saa pitää itsellään ;)

      Poista
  5. Moi! Miten tuolla menee kengissä koot? Eli jos sulla on yleensä 38 kenkä, niin meneekö tuoltakin 38? :) Ja onko kengät kovin kapeat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mulla on tismalleen 39, ehkä ballerinoissa tai muissa kengissä 38, jos ei tarvitse sukkia. Koko pitää hyvin paikkansa ja sopii myös minun "lättäjaloillekin"!:) Ei ole kapeat mielestäni, ja nauhat antavat myös säätövaraa

      Poista
  6. noi laukut ja kengät on niin upeita, kuola valuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä viitti! Tuolta on pakko kyllä saada lisää juttuja, kengät ovat mahtavat!

      Poista
  7. Kengät on kyl mageet,vaikke ollekaan aidot :)
    Mut hei ite olen ostanut aidot ja olen pöyristynyt että edes sillä hinnalla en saanu aitoanahkaa..
    Käy tsiikaamas mun uudistunut,mutta keskeneräinen blogi

    kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Hei apua! Mä haluisin niin kovin tilaa tuolta useitakin juttuja, mut epäilyttää toi tullimeininki. Itse asun kaukanakaukana pääkaupunkiseudusta enkä oikeen muutenkaan tajua tota koko tulli-ideaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Yritys maksaa postikulut. :9 Mulle paketti tuli ongelmitta,kokeile vaikka yhdellä ostoksella. :)
      En ole itekään perehtynyt noihin, pitäisi varmaan ottaa vähän selkoa :/

      Poista
    2. Kun tuolla puhuttiin jotain 22 euron rajasta :/ Harmittaa ihan pirusti, sillä nyt en 'uskalla' tilata tuolta.. Pystyisitkö kysymään (kys. putiikkihan on yhteistyössä kanssasi?) ja valoittamaan asiaa hieman :D

      Poista
    3. Hyvä, kun sanoit! Kysäsen asiaa pikimmiten!

      Poista
    4. jes, kiitos! Kerro sitten täällä mitä vastasivat :)

      Poista
  9. Tässä olis haaste sulle ! :) http://nothingbutahuman1.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista
  10. Hello! I could have sworn I've been to this website before but after looking at some of the articles I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm definitely delighted I stumbled upon it and I'll be book-marking
    it and checking back often!

    Feel free to visit my web blog ... click here

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥