torstai 14. maaliskuuta 2013

Almost classy

Huomenta!

Uimahalli kutsuu! Mennään hölskyttämään alleja ja laskemaan vesiliukumäkeä huomenna Samulin kanssa, kun pääsen töistä. Johonkin väliin pitäisi änkeä solariumiin, mutta olen alkanut vakaasti miettiä mitä tuo vehje tekee iholle, nimittäin kasvojen iho tuntuu jotenkin kaipaavan sitä hehkua ja kuulautta! Ehkä oon onnistunu peittämään sen kilolla pakkelia, viimeaikoina olen käyttänyt puuteria siitäkin huolimatta että se tekee ihon vähän tunkkaisen näköiseksi. BB-voiteet tekee ihon ihan öljyiseksi joten on ollut vähän pakko -.-'.
Ajattelin vääntää tänään sen joskus mainitsemani sokeri-oliiviöljysekoituksen ja lisätä sinne jotain c-vitamiinipitoista kuten sitruunaa (Toivottavasti ei kirvellä). C-vitamiini suoraan iholle lisää kollageenin tuotantoa, joka taas hidastaa ja vähentää ryppyjä kirkastaen ihoa. Saas nähdä onnistunko polttamaan naamani lopullisesti noilla tököteillä. Mutta ennen asuntoni muuttamista laboratorioksi, pärstäkerroin ja päivänasukuvat! ;)








Oon ihastunu näihin korviksiin.
 // Paita H&M Korut Unknown //

Mitäs teille kuuluupi?

8 kommenttia:

  1. Voii minkä pitunen sä oot? näytät niin söpön pienelle tuossa peilikuvassa :;--D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha nauroin just kuin pätkältä näytän tuossa, varmaan kun peili oli aika reippaasti vinossa seinää vasten! :) 165cm ja elopainoa onneks on vielä normaalin mitoissa painoindeksissä :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää, ihana paita! <3

    VastaaPoista
  3. aivan ihana paita! :---)

    http://janette-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän! :) Voisin haalia muutamissa väreissä, mutta ei tainnut olla kuin tuo, valkoinen ja musta :) We want pink and mint!

      Poista
  4. Upea paita ja ihana tuo rannekoru!:)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥