tiistai 19. maaliskuuta 2013

Villapaita

 Tervehdys!
Pikaiset kuulumiset taas yhden muuttokiireen keskeltä, tänään oltiin auttelemassa vuorostaan äitiä hänen muutossaan. Hitsi, sitä tavaraa ON PALJON. Oon ihan puhki. Lisäksi mun laukku jäi sinne, missä on kamera kuvineen joten saadaan tyytyä tähän mun akuuttikameraan loistavine kameraominaisuuksineen.
 Tuolla oli niin kylmä että oli villapaita-päivä. :)
Siinä se päivä sitten vierähtikin ja ainiin ainiin! Ostin polkupyörän! Olen niin täpinöissäni, nimittäin vanha konkelini jäi keskustaan ja joku puhkoi renkaat siitä :/ Kesällä jätän auton aina suosiolla kotiin ja liikun pyörällä, tekee hyvää kropalle ja mielelle! En malta odottaa, että tulee lämpimämmät kelit ja pääsen oikeasti pyöräilemään!
Lisäksi ostin vihdoin ja viimein multaa, ruukkuja ja yrttien siemeniä. Minusta on ihana kasvattaa omia yrttejä keittiössä ja käyttää niitä ruokiin! :) Ne ovat myös kiva sisustuselementti, tulee hyvä tuoksu ja se on kiva napsaista omista yrteistä mausteita keitoksiin. Tulee ihan pro kokki olo ( eli mustaksi palaneetki ruoat saa näyttämään hyviltä kun laittaa yrttioksan lautaselle ;)
Tähän aikaan vuodesta, kun alkaa valokin lisääntyä kannattaa laittaa jo itämään. Ne eivät paljoa tarvitse huomiota, eivätkä tuppaa kuolemaan vaikka unohtaisit kastella niitä terveisin nimimerkki muovikukkienystävä.
Myöhemmin ne voi laittaa ulos partsille tai terassille kasvamaan :)


Mutta mitäpäs teille kuuluu kukkuluuruu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥