perjantai 1. maaliskuuta 2013

Fur Queen

Viikonloppu pyrähti käyntiin aamuvuoron merkeissä, jotenka iltapäivä on vapaa. Samppa tulee illasta, joten ehdin siivota huushollin vielä perinpohjin ja laittautua häntä varten. :)
Ensiviikolla alkaa viikonmittainen talviloma ja olen ihan täpinöissäni kaikesta, mitä aion tehdä! Sille viikolle osuu myös syntymäpäiväni ja ideoita alkaa pursua jo yli korvista. Haluaisin viettää ikimuistoiset 24-vuotis syntymäpäivät, onko kellään ideoita miten saan tuosta päivästä ikimuistoisen? Koko tyttöporukalla on tarkoitus olla koko päivä, mutta mitä me tehdään? (Sen normaalin rymyämisen lisäksi;)
Palkkapäiväkin osuu juuri hyvään saumaan, joten ränttäliksi vaan, kerran sitä täytetään sen verran!
 ♡-Ale

6 kommenttia:

 1. Kirjoitit ostolakossa blogiim kommentin jonka virve poisti ja joku kirjoitti olipas mauton kommentti. Mitä oikein kirjoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta, seuraan tuota blogia ja laitoin postaukseen iloisella asenteella jotain tyyliin "hehe, onkohan toi mies homppeli" niin huhhuh :( Ei tämä mies kyllä mun mielestä miltään heterolta näytä ja naurahdin sitä siinä muun kommentin ohella ja siitä nousi haloo :/ En missään nimessä tarkottanut pahaa, et on kyllä huumorintajutonta sakkia..

   http://www.ostolakossa.com/2013/02/shiny-jezebel.html#comment-form

   Poista
 2. Ei mun mielest ollu mitenkää mauton kommentti ku huumorillaki oli. Sen mainoksen tarkotuksena oli varmaa tehä heterosta hassu homppeli meikeillä:p Itekki ajattelin samaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mun mielestä se oli hauska kommentti tai ainakin luulin sen olevan :/ Meni kyl vähän maku siihen blogiin, kun noin vakavasti otetaan :( se oli ihan spontaani tyhmä läppä

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥