maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kynsitarrat (FAIL)

Voin myöntää heti alkuun että tämä kauneudenkategoria on minulle tuiki tuntematon senkin takia etten ole töiden osalta voinut käyttää juuri kynsilakkaa ja muitakaan härpäkkeitä, ettei niitä rämmäleitä löytyisi jonkun kahvitauolla nauttimasta pullasta.. Mutta uskaliaana päätin jonkun ihme ahaa-elämyksen johdosta kokeilla näitä paljon kohuttuja kynsitarroja. Ostoskoriini eksyi kauniit metallihohtoiset leopardikuvioiset kynsitarrat Wild&Mild merkiltä. Minulla ei ollut aavistustakaan miten näitä käytetään, ajattelin että "kynsiin vaan ja menoks"- tyyliin.  Ensivaikutelma näistä oli se, että ne olisivat helppoja, suhtkoht pysyviä ja koristaisivat kauniisti maallikonkin kynsiä pienellä vaivalla ja vielä edullisesti. Ja katin paskat...Paketissa oli yhteensä 16 liuskaa tarraa,  kynsiviila ja tikku.
Käytin apuna Mavalan quick finish päällyslakkaa, joka ehkä johti täyteen fiaskoon nopean kuivumisensa vuoksi. En lukenut ohjeita kunnolla, mutta ensin tuli laittaa lakka ja odottaa että se kuivuisi. (Saatan olla väärässä)
Minun kynnet ovat niin pätkät että sain yhdestä liuskasta kahden kynnen tarrat. Leikkasin paloja hieman muotoonsa ennen sormelle laittoa ja lakkasin jälkeen vielä päällyslakalla.

Mitä kuvasta voi varmasti päätellä, tuo tarrahan meni vähän ryppyyn ja kulmikkaaksi kynnelle vaikka yritin kuinka suoristaa sitä paketin mukana tulleen tikun avulla ja saada sen tarttumaan kynnelle hyvin lakan kanssa. Ohjeen mukaan ylimääräinen tarra, joka ulottuu kynnen yli tulisi viila mukana tulleen kynsiviilan avulla pois. No, yritin ja onnistuin repimään tarran huotuvat esiin ja ne alkoivat repsottaa ikäväsi kynnen päädyssä.

Lopputulos. Kauniit kaukaa katsottuna, mutta tarkkasilmäiset erottavat varmaan joukosta tarran alta ulos tulevat kynnen päädyt, rypyt ja epätasaisen pinnan. Nämähän alkoivat repsottaa puolillaan jo vähän ajan päästä ja varisivat pikku hiljaa pois muutamassa tunnissa.   
Yhteenvetona todettakoon, että toisella lakalla ja maltilla nämä olisivat voineet onnistuakin, mutta työlästä se on, eikä välttämättä ihan vaivan väärti ellei halua hekumaallisia kynsiä yhdeksi illaksi. Lisäksi ne alkoivat repsottaa todella nopeasti jos laitoit vaikka sukat jalkaan ja nypertäisit jotakin. Eli eivät ole kyllä kauhean käytännöllisiäkään..Tämän perusteella en tule toista pakettia ostamaan tai ehkä käyttämään edes loppuja liuskoja.. Ellei joku viisampi vähän opasta?


=FAIL

6 kommenttia:

 1. Kiva kun kirjotit näistä! Oon usein miettinyt niiden ostoa, mut just kun mulla on lyhyet kynnet niin on aina jäänyt tuote kauppaan:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ehkä joku saa maltilla näistä kivat, mutta ite oon niin tohelo ja kärsimätön ettei oikein onnistunu :D Meeppäs säästöpörssiin, siellä ne on alennuksessa!:)

   Poista
 2. mä en oo tainnu ikinä kokeilla noita sormienkynsiin, mutta varpaankynsissä noi on tosi hyvät ja pysyy kauan! :)

  VastaaPoista
 3. Jos ne varpaissakin pysyy, niin oon tainnu kyllä mokailla näiden kanssa :D

  VastaaPoista
 4. I guess I read only bad opinions about these stickers. :D So I better won't try these and safe some money!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, those should be so easy and quickly to use, but i can say that was more than pain in the ass to putting them on and still those didnt make it longer than half an hour in nails. :/

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥