lauantai 23. maaliskuuta 2013

Back to 2000's

Heipä hei!
Tänään pääsen tervehtimään Samulia maastopukuisten sekaan, nimittäin armeijassa on vierailupäivä tänään. Jipiii!! Pidän ( ja varmaan jollain sairaalla tavalla nautinkin) siitä kurinalaisuudesta ja järjestyksestä senkin lisäksi että kulta on syötävän hyvännäköinen armeijapuvussaan. Kyllä kelpaa!
Tein töissä herkkuja meille mukaan, suklaakermamunkkeja ja kahviakin termospulloon, niillähän voitaisiin laittaa pieni picnic pystyyn sinne kentälle. :) Hehe.

Eilen käytiin etsimässä sellaista vanhaa webbikameraa kirpparilta, että voitaisiin kuvata pitkin päivää mitä äidin koira tekee. Se haukkuu todella paljon, vaikka sille jättäisi virikkeitä ja tekemistä pitkäksi aikaa, jos rapusta kuuluu pienikin pihahdus, koira ryntää ovelle räksyttämään. Kävin eläinliikkeessä katsomassa sellaista haukunestopantaa, joka ruikkaa sitruunasprayta koiran haukkuessa....HINTAA 90€ ja täyttöpullot vielä erikseen!! Myyjä ehdotti, että noita pantoja voi myös vuokrata päivähintaan 2,50€, mikä saattaisi olla hyvä kokeilla ennen ostoa, jos tuote ei vaikka toimisikaan juuri tälle piskille. Thats why camera!
Oikeastaan tarvitaan kaksi, koska löydettiin eilen facebookin videokeskustelu yllättäen Samulin kanssa ja voidaan jutella näin ilman saldon loppumista!  Mut se tais ollakin jo vanha uutinen ;) Hehe

Eilistä brunssiasua:)
2 kommenttia:

  1. mageelta näyttää noi löysät housut korkkarien kanssa. ite tykkään kovasti myös yhdistää esim löydät boyfriendit korkoihin :) tyylikäs asu ja kaunis nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos hirmuisesti! sitä osaa olla niin itsekriittinen että tommoset kommentit piristää todella ja pönkittää itseluottamusta paljon!;) Haleja ja pusuja sinulle <3

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥