maanantai 4. maaliskuuta 2013

Good and bad start for holidays

Heippa.
Täällä sitä maataan viluissaan ja aivastellen vilttien alla. MWAAH.... Juuri minun tuuria, että kun loma alkaa niin tullaan kipeäksi.
No, jos jotain positiivista pitää keksiä, niin ainakin se on mukavaa, että kirppispöydästä tuli myytyä 155€ edestä kahdessa päivässä... IM RICH!!! Tai sit tosiaan en. Ehdin jo törsätä suurimman osan. Tosin sinne meni paljon kivoja vaatteita, mutta jostain se on vaan luovuttava koska jo vaatehuoneen oven edestä pitää potkia kaikki sisälle ja raa'alla voimalla työntää ovi kiinni. :D
Olen nyt vähän väsynyt ja päätä särkee, joten jääköön jutustelut sikseen, kunnes päässä alkaa muodostua jälleen kokonaisia järkeviä lauseita saati oikeaa asiaa edes.
Kynttilöitä päälle ja villaviltin alle lämmittelemään *mustikkamuffinin makuisen teen kera ja koira jalkapäähän lämmittämään varpaita. Ehkä töllöstä voisi tulla jotain Jersey shoren tynkää. Tynkää sellasesta, MINKÄLAISTA LOMAN OIKEASTI PITÄIS OLLA!! RAAAAAR!!

(*Muumiteelajitelmassa on tosiaan mustikkamuffinin, metsämansikan, raparperin ja sitruunan makuista teetä. Emmä kyllä mitään maista nyt.)Löysin ylläolevia ihanuuksia samalla reissulla, kun vein tavaraa kirpparille myyntiin. Kivoja!
Mites teitin viikko on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia:

  1. ooi mitä löytöjä, miksen mä löydä ikinä tollasia?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee sitä mukaa tulee lisää ku vanhasta pääsee eroon :D NOT GOOD

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥