maanantai 25. maaliskuuta 2013

Free at last!

MWAAAAH!
Kolme päivää vapaata tämän aamuvuoroputken jälkeen tuntuu kertakaikkiaan taivaalliselta! Keskiviikkona olisi tarkoitus juhlia tupareitani, tehdä pientä syötävää, hienoja drinkkejä ja nauttia toistemme seurasta. Saas nähdä mitä tapahtuu kun minun gimmat ja Samulin poppoo lyöttäytyvät yhteen tuolloin. Varmasti kiva ilta tulossa ja tiedä vaikka jos uusia pariskuntiakin syntyisi hehe ;)

Sain myös kutsun buzzador kampanjaan ja tällä kertaa testaillaan Maxin proteiinituotteita. Onko olemassa parempaa ajankohtaa kun olen muutenkin luovuttanut kaiken liikunnan suhteen ja löllynyt vain sohvalla sipsikipon kanssa??  Ehkäpä saan tuosta sen kesäkuntoon-spurtin alkamaan ja saan inspistä liikkumiseen.
Ja jos buzzaus eli ilmaistuotteiden testaus kiinnostaa teitä, käykääpä liittymässä tästä!!:)

"Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua."


Olen tehnyt juuri kymmenen tunnin työpäivän minkä takia on vähintääkin sellanen lässähtänyt olemus :D
Päivän asua, olkaa hyvä. 

// Paita H&M housut&vyö Gina tricot //

6 kommenttia:

 1. Eihän siihen ole vielä ketään valittu siihen Maxin proteiinituote kampanjaan? :) ainakin vielä päivä aikaa ilmoittautua ja sitten vissiin ilmoitellaan pääseekö mukaan? ainakin mulle ei ole ilmoitettu vielä pääsenkö mukaan vai ei vaikka ilmoittautunut olenkin:)
  Mulle tuli myös nyt tänään kutsu veet-kampanjaan, toivottavasti pääsisin molempiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoi! Tai no kutsuttu, mutta kyllä niihin pääsee jos kutsu on jo tullu hehe :) Siis voiko olla monta kampanjaa samaan aikaan? :O En tiennyt! Veet olis kyllä kiva ;)

   Poista
  2. Siis ei niihin silti välttämättä mukaan pääse vaikka kutsu oiskin tullut, siellähän lukeekin se että kutsu ei tarkoita sitä että pääsee mukaan kampanjaan :)
   Joo toi veet ois tosi kiva, siinä tarkoitus järjestää vissiin ns. spa-ilta tyttökavereille jne :D

   Poista
  3. Aaa ok.. Mie oon päässyt niihin kun kutsu on tullut, toivotaan että tämänkin kohdalla :)

   Poista
 2. jee tuparit, pitäkää kivaa! ;) mä oon ollut nyt vähän aikaa buzzadorina ja se vaikuttaa kyllä kivalta hommalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuparit on kivoja seuraavaan aamuun asti kun näkee missä kunnossa kämppä on.. ;) ootko ehtiny buzzaamaan jo jotain?

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥