tiistai 5. maaliskuuta 2013

Onks tää totta!!? ♥

Huomenta!!!!
Pari päivää ovat olleet todella kiireisiä, nimittäin ihmeen kaupalla sain hommattua itselleni rivitalokaksion!!! ♥
Muuttamaan pääsen todennäköisesti jo parin viikon sisällä, enkä tohdi vieläkään uskoa että näin kävi. Samalla vuokralla kuin tämä yksiö missä nyt asun. Uskomatonta. Olen ollut samaan aikaan niin häkeltynyt, hämmentynyt ja huojentunut, etten osaa sanoa mikä noista tunteista tulee päällimmäisenä esiin. Kieltämättä tulee vanhoja muistoja mieleen edellisestä asunnostani ja parisuhteestani, jotka vähän hämmentävät.
Mutta tiedän mitä odottaa, olen kaivannut suunnattomasti sitä yksityisyyttä ja omaa rauhaa, omaa pihaa, kerrotaloasunnot saa toki kivoiksi, mutta onhan se vähän sellaista asumista kuin sillit purkissa.
Olen asunut ennenkin rivitalossa ja tiedän ettei mikään ole yhtä ihanaa, kuin mennä omalla pihalle aamukahville aamunvalon sarastaessa ja lintujen viserrellessä. Pihalta on myös kaunis näköala järvelle. Näen sieluni silmin kuinka laitan mansikat ja herneet pihalle kasvamaan ja saunon omassa pikkusaunassa!

  // Kultapaita H&M //11 kommenttia:

 1. waaau ! kuulostaa ihanalle♥ ssssuperpaljon onnea hihah !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yea! Mulla tuppaa olemaan vähän huono tuuri noissa asioissa, mutta nyt lykästi :) <3 oon ihan hämmentynyt kun nyt pitäisi jo pakata tavaroita :D

   Poista
 2. oii onnea uudesta asunnosta!! :)<3

  VastaaPoista
 3. Rivitalot on ihania :) Tosin en ole koskaan sellaisessa asunut, ainoastaan omakotitalossa ja kerrostaloissa :D

  VastaaPoista
 4. Me asutaan Leevin kanssa kerrostalossa, asutaan alimmassa kerroksessa kaksiossa ja meillä on oma pikkupiha ja oma sauna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, sauna ja oma piha on kyllä niin parasta! Sinne yrtit sun muut kasvamaan pihalle ja tervatuoksut saunaan <3 Vitsi, mikä unelma!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mun nimiin tämä tulee, mutta poikaystävä saa olla kyllä niin paljon kun haluaa :) Ehkäpä tulevaisuudessa sitten kaksin;)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥