lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tatuointiunelmia

Heipsan! Jaampas teille pienen unelmani, nimittäin erään tatuoinnin josta olen haaveillut tovin. Kyse on sellaisista asioista jotka minulle tärkeitä ja olen yrittänyt keksiä kuvaa, josta muistaisin kaiken oleellisen ja minulle tärkeän. Haluan tatuoida sen iholleni, jotta nuo asiat pysyisivät kanssani aina, enkä unohtaisi niitä sillä tavoin koskaan, muistaisin ne aina vain kuvaa katsoessani. Lisäksi mussa asuva pieni boheemisuus saa mut halajamaan lisää mustetta ihoon.. Haluan kuvan olevan kumminkin seesteinen ja kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan: Höyhen

Höyhen kuvastaa minulle ensimäisenä suojelusenkeleitä, ennen aikaansa lähteneitä ystäviäni ja perheenjäseniä, jotka ovat muuttuneet suojelusenkeleiksi ja turvaavat selustaani työntäen minua eteenpäin kohti saavutuksia ja unelmiani, säröistäni huolimatta. Sitä, että enkelit ovat käyneet jättäen jälkeen vain pienen hennon höyhenen jälkeensä..
Toisaalta höyhen kuvastaa myös menneisyyttä, paljon rikkoutuneita unelmia, sitä kuinka enkeli menettää siipensä ja höyhenet putoilevat. Ei saa koskaan luovuttaa ja tyytyä vähempään ja vaikka asiat eivät menisikään haluamallaan tavalla, aina pitää yrittää vaikka kerta toisensa perään.

Haluan kuvan ehdottomasti kylkeen, koska paikka on sellainen josta pystyn näkemään sen, mutta se on silti suojassa katseilta,  minusta paikka on myös vähän erilainen ja tietyllä tavalla "kaunis" paikka juuri höyhenelle, koska "selästä se olisi pudonnut".. :) Ensiviikolla voisin käydä laittamassa tutun liikkeessä, sinne ei tarvitse varata edes aikaa. :) Jännittää pikkusen, mutta mulla on ennestään pari tatuointia, joten muuten on tuttua puuhaa... (tosin olin tuhannen tuiskeessa kun ne otettiin  ;)

Löysin weheartit.com sivuilta kauniita inspiroivia tatskakuvia höyhen aiheella! 


Onko teillä jonkinnäköistä tatuointi unelmaa? :) Tai jos tatuointia on jo mitä se kuvastaa?

2 kommenttia:

  1. Täältä löytyy myös kyljestä höyhen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kerro kerro kerro tuntuiko kuinka pahalta?? :) Oon ihan hurahtanut tähän höyhenajatukseen!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥