sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Yellow and gold

Heipsan!

Ollaan oltu ulkoilemassa Hansun ja Lilli-koiran kanssa koko iltapäivä, alunperin suunnitelmana oli lähteä etsimään pajuja... Mutta sen tunnin tarpomisen jälkeen alko olla vitsit vähissä kun nämä maantiedon tähtioppilaat eivät sitten tunnistaneetkaan koko pajua siellä... No, jotain oksia tuli mukaan ja ne jäi Hansun pöydälle makaamaan koristeitta :D Todennäköisesti ne on huomenna jo roskissa, kun kissa kaatoi jo maljakonkin pöydälle... Kaikki se tarpominen.. for nothing!! Sää oli ainakin nätti ja aurinkoinen. Puhuttiin henkeviä.

Joku ihme laiskotus-mässäily kausi on valloittanut minut, enkä ole saanut aikaiseksi oikein mitään. Olo on ihan turvonnut (joo ota activiaa ;) ja muutenkin ihan lässähtänyt fiilis. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä väkisin salille, koska sen jälkeen olo kohentuu aina. Ehkäpä tämmönen aamuvuoroputki on saanut tämän aikaan, nimittäin olen herännyt joka aamu viideltä. Tuntuu että makeanhimo ja pieni väsymys ovat kokoajan läsnä, kai nekin kulkevat käsikädessä..

Laitoin pikkuvirpojien mieliksi keltaista päälle tänään. Mutta yksikään pikkunoita ei tullut oven taakse. Kirosin kun en saanut yhtään virpomisoksia ja sen takia marssittiin Hansun kanssa mettään ettimään ihan omat oksat.
Ei hyvin mene jos kersatkin päihittää meidät maantiedossa. Niillä sentään on pajuja.
Meillä on nyt maljakossa todennäköisesti jotain mitä ei edes maantieteellisesti tunnista.


Kukkuu! Lilli pieni piiperoinen :) Eikö hän olekin vastustamaton!


PS. Hersecretin arvonnassa onni lykästi tällä kertaa Roosaa Sinulle on lähetetty sähköpostia! Jipppijaijei!

♡Kiitos ja kumarrus kaikille osallistujille, virtuaalihaleja teille kaikille :)♡

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Thanks! :) Hehe Queen-Lilli!It barks for nothing like it wanted everybodys attention at the street :D Its my best friends doggy :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥