perjantai 29. maaliskuuta 2013

Im still breathing..

Huhhuh.. Tupareista selviydytty suht koht ehjin nahoin mitä nyt vähän päätä jomottaa ja janottaa yhä ;) Paljon ihmisiä tuli ja oli todella kivaa! Laitettiin pöytä koreaksi antimista ja juotavista ja pidettiin hauskaa mun luona siihen asti kunnes lähdettiin joskus kahdentoista aikoihin kuppilaan pelaamaan. Sitä ennen käytiin ajelulla upealla yli 50 vuotta vanhalla öömerikanraudalla! :) Rakastan todella paljon vanhoja jenkkejä, siskon kanssa tuli paljon ajeltua kesäisin semmoisilla. Se tunne kun antaa kaasua ja se iso auto lähtee sillä voimalla ja äänellä eteenpäin, siitä tulee sellainen maailmanvalloittajan fiilis (miten nyt sit kuvailis paremmin ;)

Mua harmittaa ihan hitosti nimittäin alkuillan kuvat ja asukuvat ovat kadonneet jonnekin. En muista latasinko ne jo koneelle, mutta en mie vaan löydä niitä :(...

Sain Nealta bolsiuksen upean huonetuoksun ja tämä on kyllä semmonen mitä ei ihan tavallisiin tuoksutikkuihin voi edes verrata oikeasti! Tässäkin asiassa hinta kohtaa laadun. Asuntoni tuoksuu seuraavat 6-8 viikkoa karamellisoidulta kanelilta ja pähkinältä, tuoksu on huumaava! En raaski pitää tuota tuoksupulloa edes koko aikaa auki, ettei se haihtuisi niin äkkiä :) Kokeilkaapa noita tuoksuja!

1 kommentti:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥