lauantai 14. joulukuuta 2013

Maailmani uskomattomin päivä

Mulla on suoraansanottuna ollut tänään kaikkien aikojen paskin päivä. Meinasin ensin, että äh, en viitti kirjoittaa ollenkaan tänään, suututti ja kiukutti. 
Mutta oikeastaan kun istuin hetkeksi tähän alas, niin mieli parani kummasti. Kynttilät palaa kauniisti ja tuo minun lempijoulukukkani hyasintti on jotenkin huomaamatta päässyt aukenemaan ja asunnossa tuoksuu hyvälle. Koirakin makaa tässä jalkojeni juuressa ihan tyytyväisenä. Mitä tässä enää kiukuttelemaan. Voisin laittaa saunan päälle ja nauttia jylhäisestä yksinäisyydestäni lukien Hansulta himoitsemaani kirjaa, jonka hän viimein antoi minulle. Se on siis Sofia Oksasen Puhdistus.





(Okei, tuo kiimassa olevan kissan loputon rääkyminen ehkä pilaa tätä tunnelmaa, mutta kaapista kaivamani dominot korjaavat sen epäkohdan.)

(Okei, ei riitä, tässä tarvitaan korvatulppia.)

ja lasi viiniä..

Halusin haudata tämän päivän jutut unholaan, mutta kerrompa nyt tästä kaikkien aikojen parhaimmasta päivästäni.
Mun päivä eteni niin että olin siis koko päivän ulkona markkinoilla töiden puolesta myymässä.
Kello ei tosin herättänyt aamulla, joten nukuin pommiin, otin lähimmät vaatteet päälle ja juoksin autolle.  
Joka oli täysin jäässä. En päässyt autoon sisälle.
Juoksin takaisin ja onnistuin lyömään jalkani viimeiseen afds4!#% portaaseen niin kovaa, että itku meinasi tulla. Eikä siinä auttanut sekään, että kun keitin vettä saadakseni autonovet jollain konstilla auki, en ollut laittanut edes johtoa seinään. Ai että mua *************** ihan ***********.
No pääsin veden avulla autoon ja kaahasin suoraan markkinapaikalle, jossa pomon mies odotti jo tavaroiden kanssa. En ollut katsonut peiliin ollenkaan ja mun toinen silmä näytti siltä kuin olisin saanut pataan. Meikinjämä oli valahtanut siis silmille.  Ja meikit oli kotona. Ja sen lisäksi, että olin hirveän näköinen, en ehtinyt siinä kiireessä ottaa tarpeeksi vaatetta mukaan kahdeksaksi tunniksi ulkosalle. Olen palellut koko päivän.

Selvisin kuin selvisinkin vuorostani ja lähtiessäni autolle vähän pidemmän matkan päähän otin glögilasillisen mukaan lämmikkeeksi.
Ja se perhanan auto oli taas jäässä (kas, varmaan sen lukkoon heittämäni veden takia) ja taas oltiin lähtöpisteessä samoin kun aamulla. En jaksanut lähteä enää takaisin joten kurkkasin ympärilleni ettei kukaan katso ja nakkasin ne kuumat glögit sinne lukkoon.
Ai vitsi mikä Mcgyver. Pääsin autoon sisälle ja autolla kotiin päättäen etten lähde enää mihinkään vaan köllötän kotona kiukkuisena. Kunnes tuli nälkä ja katsoin jääkaappiin. Lähdin käymään keskustassa ruokakaupassa ja heitin jalkaan korolliset saapikkaat.
No, onnistuin taittamaan toisen koron kaupan muovirätylämattoon. Ja saman kengän vetoketju hajosi villasukka pursuten ulos sieltä. Kävelin kuin paskat housussa oleva nodredamen kellonsoittaja ENKÄ ******** LÄHDE TÄNÄÄN ENÄÄ MIHINKÄÄN!!! Kävelin niin häpeissäni parkkihalliin, ettette usko.  Ja koko paikkahan oli täynnä jengiä.

Ai että mun elämä tuntuu välillä olevan yhtä hemmetin vitsiä. Mua naurattaa ja itkettää samaanaikaan.


9 kommenttia:

  1. Ei vitsi mikä päivä! Sulla tais tuo perjantai 13 osua vasta jälkijunassa!:) Mutta onneksi kaikki on nyt ohi ja huomenna on VARMASTI parempi päivä!:) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä!!! Olin vielä vähän turhautunut kun kirjoittelin, anteeksi kiroiluni. Huomenna on toinen ja viimeinen markkinapäivä, toivottavasti ei mene samallailla härregyyd!!! :D mä en välillä kestä mun elämää, kun se on ihan kuin jostain huonosta komediasta :D Kiitti Silja, otan sun voimatsanat taskuun mukaan kun aamulla lähden♥

      Poista
  2. Voi eii.. :( No mutta hei, oon huomannu, että jos hävettää liikaa niin kannattaa heittää läskiksi koko homma. Kuten esimerkiksi jos oisin ollu siellä parkkihallissa, niin olisin todennäköisesti heittäytynyt istualleen maahan, repinyt kengät pois oikein näyttävästi, ehkä syyttänyt kovaan ääneen niitä kenkiä pilalle menneestä päivästä, napannut kengät kainaloon ja lähtenyt kävelemään. Kannattaa joskus kokeilla! Kyllä sun loppuilta kuulostaa menneen ihan hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, olis pitänyt tehdä näin, totta turiset kuomaseni. Nyt alkaa olla aivot jo niin narikassa ettei tuntuisi missään vaikka maailma räjähtäis. Oon jo ihan turtana! ;)

      Poista
  3. Ei hitsi :O sulle tuli niinku perjantai 13 päivä vähä jälkee päi.
    Hyvä blogi muuten, oli pakko liittyy lukijaks :) http://triptofitnesslifestyle.blogspot.fi/ käy checkkailee munki blogi jos jaksat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuntu kyllä siltä. Kiitos! Ehkäpä onni kääntyy tästä ja tervetuloa! <3 Käyn tonttuilemassa sun sivuilla. ;)

      Poista
  4. kiva blogi sulla :) liityin lukijaks! ^_^

    VastaaPoista
  5. eikäää mikä päivä sulla! :D repesin tossa kohdassa kun kerroit viskanneesi glögit autoosi :DD voi sua<3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥